Nefryt 16 Napisano 8 Kwietnia Kolejna moja wątpliwość, czy ta zaznaczona w kółku odmiana Purple Kush (PK na fotce) wygląda na zdrową, bo w porównaniu z „siostrzyczkami” Purple Lemonade sprawia wrażenie po liściach powyginanych, że coś jest nie tak ? Narazie tylko podlewanie wodą, temperatura 25-26st. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 22 Kwietnia Pany, mam pytanie jak rozwinąć kwiaty które znajdują się w dolnej części rośliny? Mianowicie to wydaje mi się że odpowiednia ilość światła do nich nie sięga. Czy mogę zacząć zbiory stopniowo, i górna część już ściąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 22 Kwietnia @kocurWarMaz trichomy sprawdzałeś? Oczywiście można ścinać stopniowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 22 Kwietnia Pany, czy to już jest czas ścinania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 22 Kwietnia @kocurWarMaz na to pytanie tylko ty mozesz sobie odpowiedziec🙂 lupa w reke i sprawdz jakiego koloru masz trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 7 Maja siema ludziska, może mi ktoś powiedzieć OCB ? Czy to ma tak być? Wisi tydzień czasu i szczerze powiedziawszy wizualnie to mi się bardzo nie podoba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 7 Maja Lepszy trym na sucho i pikobelo będzie 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 7 Maja ziomuś jaśniej proszę, bo ja już głupieję od informacji w internecie. Co robić przy kolejnych które zaraz będą gotowe do ścinania? A co mam robić z tymi ? Dziękuję z góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 23 Czerwca Czołem ludziska, mam nie mały problem. Jak do cholery zwiększyć wagę topów, kurcze to zioło jest mega lekkie, macie jakieś sposoby na zwiększenie masy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 2 Lipca @kocurWarMaz a po co ci zwiekszac mase?😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca @moonka np, masz 100g sprzedajesz za 2,5k, ale jak już masz 150g to już masz blizej 4k... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 2 Lipca @kocurWarMaz musisz w wodzie zamoczyć to będą cięższe ew. W muchozolu to i na mocy nabierze. A tak serio to musisz otrymowac je porzadnie z tych małych listków. Jak chcesz cięższe mocno zbite topy to musisz się bardziej przyłożyć do uprawy. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 445 Napisano 2 Lipca @Boczelli domestos też można? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 2 Lipca @Adi_ejol oczywiscie. Mozesz tez uzyc wybielacza jak chcesz White Truffle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 3 Lipca Dobra marihuaniści, ruszam z kolejną, pomieszczenie zamiast srebrnej folii z apteczki, zostały ocieplone styropianem i oklejone folią diamond ze sklepu growtent oraz małą wentylację widoczną na zdjęciu. Haczyki do LST oraz bio bizz booster czekają. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 8 Lipca (edytowane) Yoł yoł yoł, maleństwa rosną w oczach. Jakby ktoś miał jakieś zastrzeżenia lub wskazówki chętnie wysłucham. Pozdro ! Edytowane 8 Lipca przez kocurWarMaz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 8 Lipca @kocurWarMaz Te patyczki w doniczkach to czemu służą 🤔? LST? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 8 Lipca @kocurWarMaz uzupełnij ziemię w doniczkach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 9 Lipca On 7/8/2024 at 6:57 PM, Regzaaa said: @kocurWarMaz Te patyczki w doniczkach to czemu służą 🤔? LST? Łodyga jest za delikatna żeby samodzielnie stać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 13 Lipca Pany czy to jest dobrze wykonane ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach