kocurWarMaz 9 Napisano 10 Lutego Dobra na dzien dzisiejszy wyglada to tak, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lutego @kocurWarMaz lampa niżej bo sie wyciagaja...jaka tam masz lampe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 10 Lutego @vego1989 GPS 600W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 15 Lutego (edytowane) Panowie, czy takie końcówki lisci są zbyt długim naświetlaniem? 600W HPS Edytowane 15 Lutego przez kocurWarMaz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,074 Napisano 15 Lutego Kontrolujesz temperaturę? To pierwszy raz pod tym HPS 600W? Bo 600W to już nie są żarty. Ile nawozów tam załadowałeś? Wydaje mi się mało ekonomiczne 4 niezbyt duże sztuki pod 600W... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego @kocurWarMaz może być przypalona ,mokronsie tam bardzo wydaje. Po za tym wyciągnięta jest @WBB jestem ślepy czy ona każde liście na tej sztuce ma jak te 2 zaraz ponwyrosnieciu czyli 3takie odrosty liscia ?🤔😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,074 Napisano 15 Lutego @vego1989 ja tam 3-palczaste widzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 15 Lutego Fotka robiona zaraz po podlaniu, fakt może być tam za gorąco, to nie pierwszy raz pod tą lampą, nawoz bio bizz try pack każdy po 2ml na 1.5l wody. Jakieś wskazówki co robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,210 Napisano 15 Lutego @kocurWarMaz ze złą wilgotnością nic ci nie wyrośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 15 Lutego Jak to uratować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,210 Napisano 15 Lutego One luzem pod lampą stoją? Czy w jakimś boxie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego A jakie nasiona miałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 15 Lutego Amnesia i afghan, stoją luzem bo nie mam takiego boxa, mam zbyt mały na taką lampę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,210 Napisano 15 Lutego I przez to masz lipę. Mikroklimat musisz roślinom zapewnić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego (edytowane) @kocurWarMaz sprzedam Ci leda 😉Auto czy sezon ? Edytowane 15 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 655 Napisano 16 Lutego Bez boxa nie ma szans na powodzenie ... szkoda twojego czasu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 17 Lutego Zacząłem trochę kontrolować wilgotność i wygląda to tak, Jestem w trakcie przygotowywania pomieszczenia wielkości toi toi heh. Które chce całe folia okleić, kontrolować wilgotność, temp., i co jeszcze mou drodzy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,273 Napisano 17 Lutego @kocurWarMaz jezeli przez postawienie butelki z woda rozumiesz "kontrolowanie wilgotnosci" to slabo widze dalszy ciag wydarzen. Najpierw box a pozniej mozna cos doradzac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego Szkoda tylko pradu na hps600 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 19 Lutego Nieee, tej butelki już nie ma, jest wentylator z oczyszczaczem oraz higrometr. Wilgotność utrzymuję 50-60%. przenoszę je do małego pomieszczenia które na ten moment ma stan surowy, jak z tego pomieszczenia zrobić box na 4 donice, sposobem nie zaraz w pełni profesjonalnym, (chociaż taki to mi się marz) a takim na kieszeń średniej krajowej. Pany ja za każdą odpowiedź jestem wdzięczny ale tylko z krytyki jestem w stanie coś wyłapać. Pozdro ; ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach