Kibic 229 Napisano 14 Lipca @kocurWarMaz wygięcie jak wygięcie gorzej z warunkami bo jakieś wyciągnięte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 14 Lipca @Kibic co masz na mysli ? Lampa za wysoko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 14 Lipca @kocurWarMaz możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 14 Lipca Ile W ma ten hps i jak wysoko jest? Ale to gięcie to czemu ma służyć... bo to nie jest LST... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 14 Lipca (edytowane) @kocurWarMaz łoo matko, zle. Co one takie koszykarki chudziutkie porosły? Na jakiej wysokości trzymasz lampe? Jaka to lampa na jaki metraz? Masz tam jakis wiatrak mieszajacy? Edytowane 14 Lipca przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 14 Lipca Ostatnio z ciekawości przejrzałam moją pierwszą fotorelację czy też taka nieporadna byłam i takie pytania Wam tu zadawałam... 🙄 Wstyd by mi było gdyby się okazało że tak. @kocurWarMaz to sezony? Nie bedziesz ich już przesadzał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 14 Lipca (edytowane) @Lady Green nie prosił Cię nikt o wystawienie opinii... ale tak będę przesadzał, możesz zobaczyć wyżej efekt pierwszej uprawy, nie uważam że mi nie wyszła. Zioło klepie i jest fajnie w tym właśnie momencie. Lampa 600 W HPS Jest wentylacja i wentylator mieszający Rośliny automaty Pomieszczenie 105x152x190 Edytowane 14 Lipca przez kocurWarMaz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 15 Lipca @kocurWarMaz wybacz..., nie prosiłeś mnie o opinię a śmiałam napisać, zołza faktycznie jestem i widocznie chciałam się trochę dowartościować i poczuć lepiej na Twoim tle... 🙄🤦♀️ A tak serio to mogłeś założyć fotorelację, ktoś by coś może zdążył podpowiedzieć... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 15 Lipca @kocurWarMaz za slaba lampa na taki metraz i na pewno trzymana za wysoko nad roslinami. One nie nadaja się do lst. Ogólnie gdybym ja miał takie rosliny to poszłyby w kontener bo szkoda czasu IMO. Ale to twoj ogrodek to rob sobie jak chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 15 Lipca @Lady Green zdjecie kolejno 3 lipca 8 lipca 13 lipca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 15 Lipca Udalo mi sie znaleźć fotki poprzedniej zabawy, z tą samą lampą w tym samym pomieszczeniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 15 Lipca @kocurWarMaz jak by Cię tu pocieszyć... 🙄 życie nie jest łatwe... 😅 Poprzednio też były automaty czy sezony? Kiedy chcesz przesadzac? Z tych najmłodszych może coś jeszcze będzie, pokaż jak teraz wyglądają, szkoda ze nie posadziłeś ich od razu do docelowych donic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 15 Lipca Poprzednio automaty, zdjęcie aktualne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurWarMaz 9 Napisano 21 Lipca Czy mogę liczyć na jakąś dobrą radę, wskazówkę itp. wskazówki typu "mordo to się nadaje na śmietnik" nie potrzebuję. Trening ? Topping ? Cokolwiek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 21 Lipca Hej. Z tych wyrośniętych będzie ciężko. Prawdopodobnie od początku nie dostawały wystarczająco światła. Ja bym zostawił te mniejsze roślinki i obniżył trochę lampę tak żeby dostały światła ale żeby ich nie podpalilo. I może coś z tego będzie. Zadbaj też o wilgotność. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach