Lasir 643 Napisano 7 Lutego Jak łebski gość to musi dać radę 🙂 Niezłe mikstury tworzysz 🙂 Szczerze to nie wiem o czym piszesz 🙂 SO4 to siarczan 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego @Lasir siarczan magnezu jako źródło magnezu, a wapno spożywcze dla wapnia. Już nie używam calmagu z butelki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 7 Lutego Rozumiem.No i pewnie.Jak masz obcykane takie karmienie.Ja dolomit sypie do ziemii.Z tym, że robie to predzej.Mam w zapasie ziemie na bieżąco bo używam do wszystkich roślin w domu.@Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lutego 30/12/26 Nareszcie mogę ogarnąć coś przy roślinach. Podsypane 15ml 4-4-4/ 30ml minerał mix/ 65-70ml 2-8-4 i jakieś 100ml wermikompostu na kastrę. Niestety koniczyna nie przeżyła kilkukrotnego przesuszenia. Lecimy dalej ✌️ 4 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Lutego Ta z lewej to ładne ma włoski na topach 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lutego @Mr.Green zielono-żółte, na zdjęciu słabo widać ale normalnie aż po oczach bije 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Lutego @Udyr wiadomo że zdjęcia tak nie oddają ale widać dobrze że nie są w standardzie 😄 wyglądają jak jakiś energy drink 😄 zielony 😄 bardzo ładnie i soczyscie to wygląda. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 14 Lutego @Udyr na kolejne grow chyba tez cos wrzuce od Farmera bo ladnie to wyglada 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lutego @Boczelli to od Pana P. Od g farmera właśnie leci dostawa za bonik. Jakieś 40 pestek 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 14 Lutego @Udyr ja mam od farmera te same odmiany, ciekawe czy z tego samego źródła 🧐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lutego 30/12/33 Nie ma co się rozpisywać, dostają wodę i puchną ✌️ Czasem dodaje recharge + wyciąg z wodorostów. 4 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Lutego @Udyr Ciekawie wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Lutego @Udyr piękne, podoba mi się taki styl uprawy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego @Udyr piekne roslinki 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 30/12/40 Zastanawiam się czy rzucić im jeszcze 2-8-4 na ostatnie 3 tygodnie. Poza tym sobie powoli lecą na wodzie ✌️ Z niewiadomych powodów pojawiły się dwa jajca na roślinie po prawej, zostały usunięte ale kilka pestek pewnie się znajdzie w końcowym produkcie. Tak to jest jak się zostawia rośliny pod opiekę komuś kto nie wie ze podczas nocy nie może wpadać światło 😄 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lutego @Udyr nie żebym się przypierdalal ale to chyba najliczniejsze co u Ciebie widziałem jak do tej pory 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego (edytowane) @Mr.Green gdybym nie musiał zostawić ich na 2 tyg pod czyjąś opiekę to jeszcze lepiej by wyglądały. A z tym przypałem to widziałem, ale mam mało czasu żeby się udzielać 😄 Może papuga zrobi co trzeba ✌️ Edytowane 28 Lutego przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Marca 30/12/47 Jeszcze 2-3 Tyg i będzie po zabawie. Dostają samą nieregulowaną wodę tylko do końca. 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Marca @Udyr dobre syszunie i ładnie napuchly. Zadowolony z genów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Marca @Mr.Green całkiem spoko się wydaje, szkoda tylko ze 4 szt. nie mialem okazji w 11l każda mieć. Ale cóż, zawsze będzie co zapalić na leniwy wieczór. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach