Boczelli 3,315 Napisano 18 Stycznia Dobra zamowilem tez cos innego z polecenia. Jak wszystkie przyjda to bede mial 4 sztuki w boxie 😅 ciekawe który bedzie najlepszy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 19 Stycznia Ten ze zdjęcia też mam i mi trzyma ok tygodnia.. Ale ja się ubezpieczyłam i kupiłem baterie - akumulatorki i ładuje je sobie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 19 Stycznia @UKTHC ja teraz tez laduje, ale tak czy siak zmienianie ich co chwila jest uciazliwe. Czekam na te co polecili, az przyjda. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 19 Stycznia Indukcji ciag dalszy. Podnioslem wyzej lampe, zeby sie troche bardziej wyciagnely. Mam nadzieje, ze szybko sie okresla bo zaczyna sie robic ciasno. Wjechal tez nowy wiatrak mieszajacy. 2 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joahim99 8 Napisano 21 Stycznia Ładnie zdrowo 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 21 Stycznia 4 godziny temu, joahim99 napisał: Ładnie zdrowo 👌 Mam nadzieje ze tak bedzie do konca 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @Boczelli jestem bardzo zaciekawiony tymi odmianami z in house seeds. Coś czuję że na dobrej organice by było cukru od zajebania 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green tutaj nie mam nic od in house. Orange ice pop stworzyli Lovin in her eyes, a ja mam nasiona S1. Casaba to cross cannalope haze×bruce banner 3.0. No i zwykly Critical w wersji 2.0. Pestki od In house bede wrzucal chyba dopiero na wakacje. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @Boczelli wiem że nie 😄 Mi chodziło o breedera którego rzuciłeś i zioralem ich stronę 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green aaaa. No widze ze polknales bakcyla, jak dobrze poszukasz to sa jeszcze lepsze smaczki niz In house genetic, ale ich pestki sa w miare dostepne. A takich na przyklad Aficionado nie dość ze kupic graniczy z cudem to ceny nawet po 1000e😱, a to juz moim zdaniem gruba przesada. No chyba ze ktos rozmnaża i z 3 nasion zrobi 1000 to juz inna gadka. 🤡 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia Ciekawie i całkiem zgrabnie wygląda ten zielony gesty las 👍😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 21 Stycznia @Pablo 1988 z dnia na dzien gestnieje coraz bardziej niech sie okreslaja to zrobi sie luzniej 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Boczelli napewno je wystrzeli kiedy przełączasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 21 Stycznia @Pablo 1988 juz przelaczone kilka dni temu, i ida do gory powoli. Chodzi mi o to ze jest tam tez kilka sztuk regow, wiec pewnie po indukcji beda meskie krzaki do wyrzucenia. Finalnie chce zostawic 4-5 roslin, obecnie jest 8. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 23 Stycznia Lecimy dalej 💪 ponaginalem kilka za wysokich szczytow tymi smiesznymi klipsami. Póki co jeszcze nic sie nie określiło. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,324 Napisano 23 Stycznia @Boczelli jak te klipsy? Zamówiłem właśnie podobne. Zdrowe rośliny 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 23 Stycznia (edytowane) @WymiataczMega spelniaja swoja funkcje, raczej drutów czy sznurkow przy LST nie zastąpia, ale jako dodatek spoko 👍 Ja widze dla nich jeszcze jedno zastosowanie, ale nie wiem czy sie przyda w tym grow😈 Edytowane 23 Stycznia przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,324 Napisano 23 Stycznia @Boczelli spoko. Właśnie chcę je zastosować dodatkowo na mniejsze rozgałęzienia. Do czego byś je jeszcze użył? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 23 Stycznia @WymiataczMega no jak szczyty sa tak ciezkie ze sie kładą to mozna za to oczko w klipsie zaczepic sznurek i do sufitu podwiązać. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 23 Stycznia Ładnie zielono🤞🤞 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach