Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lutego @Boczelli dla niepoznaki? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 28 Lutego @Mr.Green nie no inne rosliny tez lubie uprawiac. Papryczki na konkurs 😎 a pomidory bo lubie 😁 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 1 Marca 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 1 Marca @Boczelli wpadł bym do twojego boxa jak dzik w sosny😉. Piękne kwiaty 💚 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 1 Marca Mocno dostają światełkiem chyba bo nie mają normalnego stożka 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 1 Marca (edytowane) @mateo o to mi wlasnie chodzi. Dostaja ostanio mocno, ale nie wygina ich, nie pali wiec jest git 😉 Za jakis czas bede im przykrecal troche lampe Edytowane 1 Marca przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 1 Marca @Boczelli miałem takie łby ostatnio na środkowej na największym skupieniu szkoda że to była najmniejsza tylko do zapchania ale cała obsypana byla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 1 Marca @mateo tutaj dobralem specjalnie takie odmiany ktore mocno sypia szronem bo na tym mi zalezalo. Dla testu posadzilem tez 1 criticala ktory nie ma tendencji do szronienia i roznice widac golym okiem. Przy kolejnej wizycie w boxie cykne foty szczytow. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 1 Marca @Boczelli o spoko dla porównania👍👍👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 4 Marca (edytowane) Orange Ice Pop, jedna sztuka zaczyna sie fajnie wybarwiac 🤩 Casaba Critical +2.0 Edytowane 4 Marca przez Boczelli 5 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 9 Marca Juz blizej niz dalej 3 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 11 Marca Po kilku "pochmurnych" dniach z lampa skrecona prawie na min. pora na solidna dawke PK i wiecej swiatla 😁 wjechaly tez podporki bo rosliny sie juz kladly od ciezaru topow, a zostalo jeszcze ladnych pare tygodni flo 😎 2 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 11 Marca @Boczelli jak one są wysokie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 11 Marca @WymiataczMega wygladaja jak by mialy z 35-40cm a ta najwyzsza z 50-60cm. Jestem ciekaw czy trafilem🤪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 11 Marca @WymiataczMega @moonka a nawet nie wiem, przy kolejnych odwiedzinach wjade tam z miarka. Ale obstawiam ze najmniejsza bedzie miala kolo 50cm. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 12 Marca Najwyzsza ma prawie 90cm, najmniejsza okolo 40. Wiekszosc szczytow jest w okolicy 60cm. 3 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 12 Marca W dniu 01/03/2024 o 22:21, Boczelli napisał: @mateo tutaj dobralem specjalnie takie odmiany ktore mocno sypia szronem bo na tym mi zalezalo. Dla testu posadzilem tez 1 criticala ktory nie ma tendencji do szronienia i roznice widac golym okiem. Przy kolejnej wizycie w boxie cykne foty szczytow. Próbowałeś Opium auto od Divine Seed? Ta dopiero szronem sypie. Tylko nie z każdej pestki, trochę niestabilna genetycznie, ale i tak polecam. Duży płon, duża moc i spidująca faza 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 13 Marca @Glut78 nie widzialem wczesniej, na ta uprawe wgl nie bralem automatow pod uwage. Bede prawdopodobnie na zime lecial autosy to moze wrzuce to Opium bo wyglada zacnie 👍 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 13 Marca @Boczelli ja następną uprawę planuje na m2 - 16 automatów w 11 l doniczkach ( banana purple i LSD 25 ) dobrze reagują na defoliację to powinny się zmieścić, a lampę mam led 350W ze spektrum UV to śeiatła dostaną aż nadmiar😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 13 Marca @Glut78 no i o to chodzi, box ma byc wypchany po brzegi. Bedzie relacja to bede sledzil 👍 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach