Boczelli 3,320 Napisano 24 Stycznia Bez strat sie nie obeszlo 😂 2 męskie Casaby dzis wyleciały z boxa, ciekawe co pokaza pozostale dwie. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Boczelli jak wy tak na tamtym forum pogrywacie z dziewczynami to nie ma dziwne że 1g/w wychodzi 😄 Lipa ze dwa pedały.. Dlatego ciężka opcja jak dla mnie uprawiać regule 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 24 Stycznia @Mr.Green jak mi powiesz, ze czerpiesz wiedze tylko z tego forum to nie uwierze. No ale regulary posadzilem pierwszy i ostatni raz 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia (edytowane) @Boczelli czerpanie wiedzy tylko z jednego źródła to propaganda i manipulacja. Wiedzę trzeba czerpać zewsząd 😛 Edytowane 24 Stycznia przez Mr.Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 24 Stycznia @Mr.Green tez tak uwazam. A co do regularow to posadzilem 4szt i po cichu licze ze 1 bedzie damka. Ale to czekanie na okreslenie, przesadzanie, ryzyko zapylenia itd to za duzo zachodu. Zostane przy femkach i automatach. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,393 Napisano 24 Stycznia Panowie czym wlasciwie rozni sie regular od feminizowanych poza tym, ze z fem mamy pewnosc odnosnie plci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Boczelli to jest fajne jak masz dom.. dobrą piwnice.. i kilka boxow.. wtedy się zaczyna zabawa 😉 @moonka dawno dawno temu.. były tylko regulareee 😄 nie było femmek 😄 Feminizacja nasion marihuany to proces, w wyniku którego uzyskujesz nasiona, z których prawie wszystkie wyrosną w żeńskie rośliny. To istotne, ponieważ to żeńskie rośliny wytwarzają kwiaty bogate w kannabinoidy, które są pożądane w celach medycznych i rekreacyjnych. W skrócie 😄 A regulare ponoć lepsze 😛 większe kozaki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,393 Napisano 24 Stycznia @Mr.Green co to sa femy to ja wiem ale w czym sa lepsze? Daja wieksze plony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia (edytowane) @moonka sorry nie tu 🙂 Edytowane 24 Stycznia przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 24 Stycznia @moonka podobno tak, ale czy to prawda czy legenda tego nie wiem. Ja wsadzilem regulary bo cos komus obiecalem, ale to pierwszy i ostatni raz bo za duzo z nimi roboty i duzo moze pojsc nie tak. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 28 Stycznia Siemanko 🖐️ Tak to wyglada obecnie. 3 z 4 Casab okazały sie męskie, na szczescie trafila sie tez jedna damka, wiec idealnie bo nie musialem wybierac. 2 1 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Boczelli i elegancko teraz czekam na ścinkę, i opinie co lepsze femy czy regulare 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 28 Stycznia @Prepers tez jestem tego ciekaw czy oplaca sie bawic z regularami 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Stycznia @Prepers @Boczelli moim zdaniem nie ma różnicy, genetyka to genetyka. Po prostu trafiają się osobniki mocniejsze i słabsze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 29 Stycznia Dziewczyny pierwszy raz odwiedzil fryzjer ✂️ 4 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Stycznia Uwielbiam ten moment jak formują się pierwsze gniazda rozkoszy 😄 kurwa to jest taki wkręt się wpatrywać w to kosmiczne coś co wychodzi każdego dnia nie wiadomo skąd.. ta masa.. ta energia.. jak cud stworzenia.. idą topy by dumnie służyć swym panom.. I Love This Shit Man 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 30 Stycznia @Mr.Green ciesze sie ze ci sie podoba 😅 Tez lubie ten moment wreszcie cos sie dzieje. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Stycznia @Boczelli coś to się dzieję cały czas.. teraz to jest magia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 30 Stycznia @Mr.Green dziewczyny potrafia zaczarowac 🤩 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,320 Napisano 3 Lutego Zaczynamy flo 💪 Chyba wjedzie jakas mocniejsza lampa 🤔 6 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach