przemiły 174 Napisano 23 Maja 2021 @Seba dzięki, ale to stare foto, ten przędziorek już dawno nie żyje :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 12 Września 2021 s20 robi tak..mysle ze wystarczająco 😍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kar0ola 0 Napisano 14 Września 2021 Tak więc można ścinać zawsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzo 2 Napisano 6 Października W dniu 10/02/2019 o 16:04, Tester napisał: Używając poniższej tabeli jako wskaźnika będziesz w stanie określić kiedy ma nastąpić twój optymalny czas zbiorów Jaki przedział czasowy jest pomiędzy tymi okresami? Dzień, dwa, kilka, tydzień, dwa? Codziennie z 🔎 latać 😋? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Października @Gonzo zależy od rośliny warunków. codziennie nie trzeba latać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzo 2 Napisano 6 Października 2 godziny temu, Tester napisał: @Gonzo zależy od rośliny warunków. codziennie nie trzeba latać Ale mi odpowiedziałeś 🤣 Najlepsze zdjęcie jakie mogę zrobić. To już mleczne czy jeszcze nie? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 6 Października @Gonzo trzy tygodnie to minimum 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateo91 1 Napisano 26 Października Witam serdecznie . Mordeczki ,ścinać już czy czekać ? To moje pierwsze rośliny i nie jestem pewny ,a szkoda żeby się zmarnowały mimo że dużo tego nie ma 😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 26 Października @Mateo91 to sezony czy automaty? Ile tygodni kwitną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateo91 1 Napisano 26 Października (edytowane) To są automaty , i kwitną od 15.08 czyli będzie jakieś 10 tygodni. Podlewane tylko i wyłącznie wodą 👍🏼 @Lady Green To są automaty , i kwitną od 15.08 czyli będzie jakieś 10 tygodni. Podlewane tylko i wyłącznie wodą 👍🏼 Edytowane 26 Października przez Mateo91 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 26 Października @Mateo91 masz lupę? Albo telefonem zoom na maxa i zobacz trichomy jaki mają kolor. Tylko nie patrz na listkach. Mozesz też urwać sampelka od dołu, wysuszyc i w ten sposób sprawdzić moc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateo91 1 Napisano 26 Października @Lady Green trichomy są całkowicie białe (przezroczyste) już patrzyłem. Trzeba czekać aż zmienią kolor ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 26 Października @Mateo91 proszę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateo91 1 Napisano 26 Października @Lady Green dziękuję bardzo 👍🏼 Czytałem też że jak włoski robią się bursztynowe czy poprostu ciemnieją w większości to trzeba ścinać . Dlatego nie nie byłem pewny 😝 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateo91 1 Napisano 27 Października @Lady Green A mam jeszcze jedno pytanko ?? Te liście boczne lepiej przyciąć ?? Dzięki góry 💪🏼 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach