mateo 956 Napisano 8 Grudnia 2023 W dniu 04/12/2023 o 13:38, WymiataczMega napisał: @moonka ja z pestkami zawsze mam problem. Nie kiełkują równo Spr 3 do 4 h do kieliszka powinny tonąć ,następnie na ręcznik 2 przykryć i do ciemnego ciepłego miejsca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 8 Grudnia 2023 16 minut temu, moonka napisał: Kobiety to dziwne istoty. Jest ok do momentu gdy jest ok a pozniej... Szkoda gadac. Box wyczyszczony i zostalo go tylko rozebrac Przejebana sprawa moja się burzyła ale to ona mieszka u mnie więc box został. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 8 Grudnia 2023 2 minuty temu, Cykacz napisał: Przejebana sprawa moja się burzyła ale to ona mieszka u mnie więc box został. Nie chwal dnia.... 😉 Co zrobisz jak za miesiąc powie albo ja albo zielsko? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Grudnia 2023 Tak nic nie uprawiam ale nie ma, ze tylko ja mam byc poszkodowany. Juz kiedys pisalem, ze dla mnie detoks to zaden problem a mogl bym i przestac palic calkowicie bo ponad 20 lat jarania robi dziury w glowie😅Za to moja Pani ma z tym bardzo duzy problem. Nie ma sadzenia, nie ma jarania...🤷♂️ Zobaczymy kto pierwszy zmieknie😎😎 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 8 Grudnia 2023 Czyli mocno oberwała rykoszetem 😉 Ale uważaj bo kobiety są przebiegłe.... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 8 Grudnia 2023 @moonka przykro mordo 😞 R.I.P MJ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Grudnia 2023 @WymiataczMega jest ok nie samym weedem czlowiek zyje. Mam wiele innych ciekawych "hobby" i teraz bede mial na nie wiecej czasu😂 Ktos chetny na gotowy zestawik do growingu?😅😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 8 Grudnia 2023 @moonka czaje mordo. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Tego się trzymajmy. Będziesz chciał swojaka popalić to zapraszam do mnie. U mnie koło lodówki rośnie 😁👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 8 Grudnia 2023 @moonka czyli koniec relacji? Niestety chyba kolejna pójdzie do niedokończonych 😞👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Grudnia 2023 (edytowane) @WymiataczMega koniec🤷♂️ box i reszta gratow wystawiona na sprzedaz. Jak bym wiedzial, ze tak odwali to bym nie kielkowal tych pestek tylko juz tydzien temu zawinal biznes😅 Edytowane 8 Grudnia 2023 przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 8 Grudnia 2023 ło bym się wkurwił ostro wyleciała by razem z oknem 😞 ( czekaj cierpliwie na zemstę ) 😄 Szkoda w chuj ! Jest jedno mądre powiedzenie Nie Staraj się zrozumieć kobiety to są istoty z innej planety 😄 Mimo wszystko będziemy czekać na wielki powrót zawsze jest nadzieja !! ( że kobieta się wyniesie 😄 ) pozdro mordeczko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Grudnia 2023 (edytowane) Jedziemy z tematem od nowa🙂 czasami spokojna rozmowa rozwiazuje problem. Teraz musze pomyslec co sadzic...😅 kusi mnie zabawa roslinkami na wegu i chyba daruje sobie auto bo mam ich tylko 2 pestki a pocisne jeszcze raz te purple bud fem i jedna master kush fem Edytowane 10 Grudnia 2023 przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Grudnia 2023 W dniu 08/12/2023 o 09:31, WBB napisał: Kolejne potwierdzenie mojej tezy, że kobiety to największe szkodniki 🙂 Ciężko tu coś odpowiedzieć by nie urazić czyjejś kobiety. Tak jednak nie mógłbym być z kimś kto mi czegoś zabrania 😄 stary i to jeszcze w Holandii 🙂 Dobrze że moja kobieta jest taka jaka jest i nie ma z tym zadnego problemu. Czasem coś tam mruknie ale to raczej przez okres i że wszystko ja drażni.. Smutna sprawa.. wybór między żona a kochanką 😛 @moonka Maria zawszę na Ciebie poczeka. Trzymaj się ziomek 😉 i nie daj się pożreć 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Grudnia 2023 @Mr.Green tu nie chodzilo o zabranianie, no moze poniekad ale nie o to sie rozeszlo🙂 grunt, ze wszystko sie ulozylo i wrocilo na prawidlowe tory. Za chwile wrzuce nasionka do wody a jutro poskladam boxa do kupy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Grudnia 2023 (edytowane) @moonka haha 😄 lecisz grubo ziomek 😄 zawszę chodzi o zakazywanie 😉 ludzie już tacy są że chcą komus czegoś zakazywac i stanowić za kogoś 😛 Edytowane 10 Grudnia 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Grudnia 2023 No to niezły mix się tutaj dzieje 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 10 Grudnia 2023 Super że wróciłeś do 3 razy sztuka 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Grudnia 2023 @Resi666 a moze to byl znak, ze nie powinienem isc w automaty😂 pestki juz sie mocza, ziemia przygotowana a teraz ciesze sie reszta weekendu przed tv😂 Box poskladam jutro albo we wtorek jak znajde chwile 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Grudnia 2023 @moonka odrazu mówiłem dawaj sezony 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Grudnia 2023 @Mr.Green no przeciez beda😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach