Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @Growerseed PGF z YT wali od początku kwitnienia 1ml do końca co podlanie m, i grała mu gitara z calmagiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @Prepers zaraz wykrecasz pierwszego tausena 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @Mr.Green No niewiem czy na takim metrażu jestem w stanie to zrobić, a przynajmniej aż takiego optymizmu niemam 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 17 Lutego @Prepers chyba chodzilo mu ze ogolnie pierwszy tysiac, a nie z jednej uprawy. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @Boczelli @Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @Boczelli W ten sposób kto by to liczył 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @Prepers Masz tysięczne serduszko od starego 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @Mr.Green Wiem widziałem gdybym nie był zajęty to bym ci napisał żebys więcej mi lików nie puszczał, może jakby 997 zostało, to swój swojego by nie ruszył 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Lutego 44/12/12 Nic specjalnego sie nie dzieje ale przy okazji podlania strzelilem foty. Dzisiaj dostaly po raz pierwszy po litr na doniczke + 1ml calmag. Zmiany, ktore pojawily sie na lisciach nie powiekszyly sie odkad je zobaczylem ani ich nie przybylo ale wolalem dodac ten calmag dla swietego spokoju. Juz na tym etapie smiem twierdzic, ze master kush bedzie mial duze zbite topy a purple mniejsze ale w wiekszej ilosci. To tylko moje domysly gdy patrze jak obrastaja we wloski. Pod master musiala wleciec "podstawka" aby zrownac ja z reszta roslin. Nastepne podlanie planuje na czwartek/piatek i czyli w srode musze wstawic wywar z herbatki 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Lutego Co tu sie odjebalo i czemu tylko na purple bud?😂 czyzby az tak cieszyly sie, ze dostaly pic?😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Lutego @moonka w górę rączki.. jedziemyyyy.. 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 19 Lutego @moonka masz na pamiatke 😅 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 19 Lutego @moonka może zamiast wodą podlewałeś wódą. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Lutego @Boczelli Detektyw @moonka 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 19 Lutego @moonka już 1000 od szeryfa 😉 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 19 Lutego @Resio666 dziekuje Szeryfie😂 Jak juz moge komentowac to wrzuce kilka fot z innej perspektywy. Tak dla odmiany🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 20 Lutego (edytowane) Przyszedl wiekszy box😀 mial byc 90x90 + 30x90 ale obie czesci sa polaczone ze soba🙈 bedzie wiec 120x90😁😁 ide zajarac jointa i przeprowadzam dziewczyny do nowego boxa🙂 Edytowane 20 Lutego przez moonka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,118 Napisano 20 Lutego @moonka ale tam są oddzielone od siebie te 2 części? Rozepnij go nam i pokaż 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 20 Lutego @WBB sa oddzielone ale trzeba przyczepic scianke na rzepy. Znalazlem ja dopiero gdy juz wszystko wstawilem do srodka😂🙈Jutro sie tym zajme😅 musze rowniez inaczej podczepic ledy bo na ta chwile nie da sie ich juz podniesc a sa 40cm nad roslinami. Do dorobienia jest na bank jeden wlot z tylu boxa + ewentualny wylot rowniez na tylnej sciance. Ogolnie za te pieniadze (niecale 100€) wydaje sie byl przyzwoity. Przydala by sie w prawdzie zakladka na zewnatrz zamka ale i tak box bedzie za "kurtyna" wiec problem ewentualnego wpadania lewego swiatla mam z glowy 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 20 Lutego Mialo nie byc widac boxa i cyk zasloneczka i zona szczesliwa 😅 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach