mateo 956 Napisano 13 Stycznia https://www.growland.nl/Plagron-Power-Roots-Wortelstimulator-100ml?gclid=Cj0KCQiAhomtBhDgARIsABcaYyljZFVh0QTqHF1xB8dZa67dwiGeoLPKe9Gn-Z_4vFNAoap3CexWlOIaAgr2EALw_wcB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Stycznia Jak lecisz rots i nie używasz mikoryzy to jeden wał 🙂 bo i tak rosną dobrze. Tyle że mineralnie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 13 Stycznia Wszystko z plagrona tylko pierwiastki extra są z inne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Stycznia @mateo jAK dobrze idzie na mineralnych to chyba bez sensu to mieszać 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 13 Stycznia Właśnie dla tego pytam 😉kto pyta nie bładzi. Kto nie sądzi to nie ma albo kupuję 🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 14 Stycznia Świetlówki UV zamówione specjalnie mniejsze i słabsze żeby nie wieszać 1 na środku tylko żeby się mijały mam nadzieję że lepiej oświetli całość i będzie porównanie z i bez😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Stycznia Pokaż jak to świeci 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 14 Stycznia 1 sztuka 6w x4 40cm dlugosci Tak chcę zawiesić ,coś w tym stylu @Mr.Green 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 17 Stycznia W dniu 29/12/2023 o 09:14, mateo napisał: @Mr.Green zawsze miałem po 2 a teraz po 3 albo 4 rosną Też nie rośnie po 2 liście tylko po 3😅 U mnie to samo😅 w prawdzie tylko dwa takie miejsca ale sam fakt😂 zestawie to tak jak jest i zobacze co wyrosnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 17 Stycznia @moonka też u mnie rosną ale 4 x to za dużo zostawiłem 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 18 Stycznia Czekamy jak się rozwiną może jeszcze raz je ciachne ✂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 18 Stycznia @mateo ile razy byly juz ciete? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 18 Stycznia @moonka Chłopie @mateo jak stary ogrodnik ino się kurwa czai z sekatorem nad ich łbami 😄 tam się tnie jak grzyby po deszczu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 18 Stycznia (edytowane) Aktualnie 3x jeszcze 1 chce przynajmniej i do tego zostawiłem tym razem parę odrostów ogólnie parę liści ma plamki uzupełniony calmag przy podlaniu plus oprysk powierzchni gleby na pleśń .🤞 Edytowane 18 Stycznia przez mateo 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 18 Stycznia @mateo lampa niziutenko😯 ile mocy teraz z niej wyciskasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 18 Stycznia Jest 35 cm była na 30 ale było za nisko dalej ok 35% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 18 Stycznia @mateo no to nie dziwie sie, ze tak ladnie rosna😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 18 Stycznia (edytowane) Mają rosnąć niech łapią światło 😅na kwitnienie lampy na kwitnienie do doświetlenia i UV na próbę jaka duża różnica i czy będzie dam znać👍 Teraz mniej je rozciągam trochę chce wyższe bo lepiej ciężar przeniosą a miejsca jest na tyle Edytowane 18 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 18 Stycznia @mateo dla tego wlasnie czaje sie na leda 200W zamiast obecnego 100W😅 troche rozepcha boxa ale jakos sie zmiesci😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 18 Stycznia I lepsza cyrkulacja będzie dam wentylator od dołu jeden ostatnio się nie zamieścił 2 minuty temu, moonka napisał: @mateo dla tego wlasnie czaje sie na leda 200W zamiast obecnego 100W😅 troche rozepcha boxa ale jakos sie zmiesci😂 Do jakiego namiotu i jaki budżet? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach