Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @mateo sam raz próbowałem. Zjebalem. Będę próbował ponownie po wakacjach Dlatego chętnie obserwuję obecne poczynania ludzi na forum którzy leca z siatką. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 17 Lutego (edytowane) Za pierwszym razem usuwałem wszystko tylko głowne były dla tego 1 wyszedł lepiej tu zostawiałem niektóre odrosty i za dużo tych ,,czubków,, przez to nie naciagalem i nie ogarnąlem tak bardzo, lampa też była niżej o 20 cm i gałęzie stawiały większy opór nie były takie wyciągnięte 35 cm na tą Lampe na weg to za nisko wracam na 50 Edytowane 17 Lutego przez mateo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lutego @Boczelli @Mr.Green @mateoA próbowaliście szczepić na korzeniu z jednej odmiany inną? Na przykład na korzeniu z gorilla cookies ff, która rośnie do 2,5 m gałęzie z white Rusian, która jest połowę mniejsza Albo na korzeniu od automatu gałęzie z sezonówki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @Glut78 nie nie próbowałem i póki co nie spróbuję niczego 😄 bo mi uprawę psy zajebaly 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lutego @Mr.Green to współczyję. W Polsce? Bo jak mi w 2012 wpadli na plantację to 3 lata odsiedziałem, a suszu nie znaleźli nawet grama, bo by mi jeszcze pewnie handel chcieli przybić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @Glut78 nie w Niemczech. To grubo.. mnie nawet nie zwinęli.. tylko protokół i czekać na akta teraz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lutego A nie, Ty w Niemczech, o ile dobrze pamiętam. To Ci tylko palcem pogrożą i najwyżej coś do zapłacenia Przecież słyszałem, że w Niemczech mają od kwietnia zalegalizować @Mr.Green A namiot i lampę zostawili? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 23 Lutego Nie ja 2 namiot dopiero lecę chce ogarnąć nawozy i cały proces uprawy hehe jeszcze nie ten lvl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 23 Lutego @Glut78 wszystko mu zawineli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @Glut78 wszystko zabrali 😄 telewizor.. PS5 i dziecku Nintendo switch co dostało na święta 😄 pedały 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Lutego @Glut78 da sie to zrobic. Growerzy czasem na regach ktore sie okazaly meskie szczepia damskie klony. Jednak moim zdaniem to gra nie warta swieczki bo taki zabieg na tyle spowalnia rosline, ze szybciej wsadzic jest te klony w ziemie. A genow w ten sposob i tak nie wymieszasz. Chyba ze w celu zajawki i eksperymentu to spoko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lutego @Boczelli ale czy korzeń od 2,5m rośliny nie wykarmi dwa razy większych szczytów u rośliny o połowę mniejszej? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 24 Lutego @Glut78 teoretycznie tak, ale roslina szczepiona ma utrudnione zadanie pobierajac skladniki odzywcze przez pien dawcy. Gdzies kieds widzialem, ze ladne rosly te klony szczepione na meskim pniu. Tylko na poczatku lapaly dlugo zamulke. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 24 Lutego 1 tydzień kwitnienia rośliny dostają pełne dawki Plagron bloom Power buds Power roots ostatni raz Oraz mono tracemix Piją po 6l co ok 3 dni światło 80% 40cm nad roślinami Odpaliłem już pochłaniacz ok 50 do 50 wilgotnosci W tym namiocie nie miałem za bardzo czas na trening i widać efekt baldachim nie jest na cały rok i nie jest super równo no ale nic nie zrobisz na następne poświęcę więcej czasu 5 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 24 Lutego @mateo może drugą siatkę daj? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 24 Lutego Nie bardzo bo będą się wyrzynać w topy już zwalniła i nie rośnie prawie teraz zaczyna puchnac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego @mateo dobrze ten gesty las wygląda 🙂powodzonka i grubasnego zbioru... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 25 Lutego Nie wygląda źle ale kwiatki nie będą wielkie bo mają krótkie odrosty mój błąd zrobiłem topping i przełączyłem światło🫣🫣nigdy więcej tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 25 Lutego @mateo Jak mordo zrobiłeś topping i tego samego dnia dałeś 12/12 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 25 Lutego Wiem głupota dzień po chyba przełączyłem... Mój blad 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach