mateo 1,201 Napisano 13 Stycznia 2024 https://www.growland.nl/Plagron-Power-Roots-Wortelstimulator-100ml?gclid=Cj0KCQiAhomtBhDgARIsABcaYyljZFVh0QTqHF1xB8dZa67dwiGeoLPKe9Gn-Z_4vFNAoap3CexWlOIaAgr2EALw_wcB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 13 Stycznia 2024 Jak lecisz rots i nie używasz mikoryzy to jeden wał 🙂 bo i tak rosną dobrze. Tyle że mineralnie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 13 Stycznia 2024 Wszystko z plagrona tylko pierwiastki extra są z inne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 13 Stycznia 2024 @mateo jAK dobrze idzie na mineralnych to chyba bez sensu to mieszać 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 13 Stycznia 2024 Właśnie dla tego pytam 😉kto pyta nie bładzi. Kto nie sądzi to nie ma albo kupuję 🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 14 Stycznia 2024 Świetlówki UV zamówione specjalnie mniejsze i słabsze żeby nie wieszać 1 na środku tylko żeby się mijały mam nadzieję że lepiej oświetli całość i będzie porównanie z i bez😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 14 Stycznia 2024 Pokaż jak to świeci 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 14 Stycznia 2024 1 sztuka 6w x4 40cm dlugosci Tak chcę zawiesić ,coś w tym stylu @Mr.Green 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,001 Napisano 17 Stycznia 2024 W dniu 29/12/2023 o 09:14, mateo napisał: @Mr.Green zawsze miałem po 2 a teraz po 3 albo 4 rosną Też nie rośnie po 2 liście tylko po 3😅 U mnie to samo😅 w prawdzie tylko dwa takie miejsca ale sam fakt😂 zestawie to tak jak jest i zobacze co wyrosnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 17 Stycznia 2024 @moonka też u mnie rosną ale 4 x to za dużo zostawiłem 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 18 Stycznia 2024 Czekamy jak się rozwiną może jeszcze raz je ciachne ✂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,001 Napisano 18 Stycznia 2024 @mateo ile razy byly juz ciete? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 715 Napisano 18 Stycznia 2024 @moonka Chłopie @mateo jak stary ogrodnik ino się kurwa czai z sekatorem nad ich łbami 😄 tam się tnie jak grzyby po deszczu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 18 Stycznia 2024 (edytowane) Aktualnie 3x jeszcze 1 chce przynajmniej i do tego zostawiłem tym razem parę odrostów ogólnie parę liści ma plamki uzupełniony calmag przy podlaniu plus oprysk powierzchni gleby na pleśń .🤞 Edytowane 18 Stycznia 2024 przez mateo 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,001 Napisano 18 Stycznia 2024 @mateo lampa niziutenko😯 ile mocy teraz z niej wyciskasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 18 Stycznia 2024 Jest 35 cm była na 30 ale było za nisko dalej ok 35% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,001 Napisano 18 Stycznia 2024 @mateo no to nie dziwie sie, ze tak ladnie rosna😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 18 Stycznia 2024 (edytowane) Mają rosnąć niech łapią światło 😅na kwitnienie lampy na kwitnienie do doświetlenia i UV na próbę jaka duża różnica i czy będzie dam znać👍 Teraz mniej je rozciągam trochę chce wyższe bo lepiej ciężar przeniosą a miejsca jest na tyle Edytowane 18 Stycznia 2024 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,001 Napisano 18 Stycznia 2024 @mateo dla tego wlasnie czaje sie na leda 200W zamiast obecnego 100W😅 troche rozepcha boxa ale jakos sie zmiesci😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,201 Napisano 18 Stycznia 2024 I lepsza cyrkulacja będzie dam wentylator od dołu jeden ostatnio się nie zamieścił 2 minuty temu, moonka napisał: @mateo dla tego wlasnie czaje sie na leda 200W zamiast obecnego 100W😅 troche rozepcha boxa ale jakos sie zmiesci😂 Do jakiego namiotu i jaki budżet? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach