Ginju33 0 Napisano 17 Listopada 2023 Siema ostatnio pisałem o poprawienie warunków w szafie i pisaliście żebym wklejił w szafę koc termiczny. Ale przypadkiem znałem na śmietniku growbox kogoś okazało się że nie ma żadnych uszkodzeń więc pytanie co mam dokupić wentylacja mam kupić jak nie przeszkadza mi zapach bo i tak pracuję z domu więc nie ma z tym problemu. Czy lampa 100 watt wystarczy mi do takiego czy jakąś dokupić. Box ma 150 wysokości na 60 długości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) @Ginju33 Parametry panelu podaj, 100 wat chińczyka to pewnie będzie nic niewarte w uprawie. Wentylacja potrzebna jest tak czy inaczej, a nie potrzebujesz ewentualnie filtra węglowego, jak nie boisz się przypału, że rośliną będzie pachniał dom i zapach może cię zdradzić, że uprawiasz. Edytowane 17 Listopada 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ginju33 0 Napisano 17 Listopada 2023 @Zielone krainy dzięki za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 18 Listopada 2023 Went zawsze spoko na wymianę powietrza jakiś mieszajacy też dobrze miec Wymyk dobrze i spryskaj środkiem dezynfekującym jakimś żeby nie mieć problemów z dziwnymi chorobami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 18 Listopada 2023 Nie wiem czy to wazne ale box na zdjeciu jest do gory nogami😅 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 18 Listopada 2023 @moonka Ty kurwa rzeczywiście 😄 hahahah jebłem na plecy 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 18 Listopada 2023 @Ginju33 słaba raczej będzie ta lampa. Dobrze by było jakbyś coś dorzucił 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 273 Napisano 18 Listopada 2023 No i ta lampa max w dół 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ginju33 0 Napisano 19 Listopada 2023 @Resi666 muszę was niestety zaskoczyć po prostu na dole jest ta część co powinna być na górze bo zastąpiłem ją inną dlatego tak to wygląda ale + za spostrzegawczość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 20 Listopada 2023 @Ginju33 tak czy inaczej powinien stac prawidlowo bo teraz nie masz wlotu swiezego powietrza na dole bo wlot ten znajduje sie obecnie ma 3/4 wysokosci boxa🙂. No chyba, ze planujesz zrobic ten otwor w jakis sposob to wtedy jestem w stanie zrozumiec Twoj zamysl 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ginju33 0 Napisano 20 Listopada 2023 Mam jeszcze pytanko do was bo byli u mnie rodzice ostatnio i poczuli chodź w mój dom jest duży to widzę że coraz bardziej dom chłonie zapach więc jaki zestaw polecacie kupić do tego growboxa znalazłem taki zestaw będzie git ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 20 Listopada 2023 @Ginju33 będzie dobry. Pamiętaj żeby filtr miał większą przepustowość od wentylatora. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach