WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego @WymiataczMega odnośnie "odpadów" ile czasu mogę przechowywać liście po trymowaniu i inne odpady? Chciałem spróbować zrobić hasz lub sam kief odzyskać na ciastka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Lutego @WielebnyMerry w zamrażarce bez problemu można przechowywać długo. Ile czasu nie wiem🤷 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @WielebnyMerry ja trzymałem w słoiku normalnie w szafce te odpady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego (edytowane) @vego1989 @WymiataczMega a co polecacie z odpadów zrobić, bo przypomnę jeszcze że na kosę za około dobre 6 tygodni będzie czekać gorilla więc tego bedzie. Coś prostego na pierwszy raz jako wykorzystanie "odpadów" jako półprodukty do stworzenia czegoś dobrego i prostego Edytowane 17 Lutego przez WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Lutego @WielebnyMerry ja robię masło a później z tego jakieś wypieki 🤤🔥👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @WymiataczMega Ja nigdy nie mogę wytrzymać aż mi faza wejdzie, i palę wiadra ... Zawsze się potem zastanawiam czy mnie coś jeblo, napewno jak wypije piwo do ciastek to mi się wymiotować chce, ale makumba !!!! Kiedyś wypiłem taką mocnooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Lutego 68dzien flo Blue Cookies, piękne kolorowe pąki ma ale się śpieszyłem i nie zrobiłem całościowych zdjęć. Jak umiałem tak zrobiłem da się ocenić czy to mleko czy przezroczysty bo już zgupialem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 25 Lutego @WielebnyMerry na moje oko przezroczyste ale nie sugeruj się moją opinią, ja dziwna jestem, inni być może napiszą że widzą mleko... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 25 Lutego @WielebnyMerry Daleś lipne zdjęcia, ale na zdjęciu jest mleko Jest też trochę przezroczystych dla mnie z ciachaniem jeszcze trochę musisz poczekac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego Poczekałbym jeszcze 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Lutego Lać jej wodę samo czy z nawozami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 25 Lutego @WielebnyMerry daj mordo zdjęcie w całej okazałości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego Jeszcze jej brakuje moim zdaniem z 2tyg. Ale Twoja roslina i Twoja decyzja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Lutego @WymiataczMega @vego1989 zdjęcia zapisałem. Boję się żeby się nasiona nie zaczęły robić bo kwiatostany jakieś dziwne się zrobiły, mało że luźne to kulkowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 25 Lutego @WielebnyMerry chyba jak parę nasion się trafi to nic się nie stanie?🤷 Generalnie ładne kolby. Na zdjęciach tricho wyglądają na mleczne. Sample robią ? Masz obawy to tnij. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Lutego @WymiataczMega sampelka jeszcze nie smakowalem z niej, a tą panią chcem mieć ciut mocniejsza niż jej ściętoą siostrę😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego @WielebnyMerry ona jeszcze parę dni I do cięcia trichomy jak tam mleko jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Lutego @Pablo 1988 zdjęcia tego nie oddają i ciężko jest mi zrobić naprawdę dobrej jakości zdjęcia, ale się staram. Wg. mnie pojawia się miejscami bursztyn ale to też normalne. Poprzednia panią otrymowalem ile mogłem i umiałem, dosuszylem wyszło równe 50g wynik jaki by nie był jest własny na własny użytek, szczerze jak skończę z tymi paniami to zrobię z 1-3miechow przerwę bo nie mam z kim tego konsumować a słowa nie łamie więc bez sensu robić magazyn. Ale powiedzcie jeszcze jak to z podlewaniem dawać jej jeszcze nawozy czy samą wodą je wypłukać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 25 Lutego @WielebnyMerry zależy kiedy kosę planujesz Ja bym lał wodę żeby wyjadła sie do końca a wiele nie zostało i ✂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Lutego @WymiataczMega więc zostaje przy wodzie i obserwacji, zobaczymy co będzie. Najciekawsze będzie to czy jeśli znajdę nasionko to będzie ono regularne ale z odmiany Blue cookies? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach