Resio666 665 Napisano 11 Lutego @WielebnyMerry Curring to tak po chłopsku "marynowanie" "konserwacja" topy dużo lepiej pachną i są twardsze.. według mnie jest to bardzo istotny aspekt uprawy 💪♥️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Lutego No i nabierają mocy pamiętaj że płukanie możesz zrobić 2 tygodnie przed palenie lepiej smakuje możesz też do końca nawozić żeby do końca puchło ale czy waga ważniejsza od jakości ? Nie koniecznie jak wiesz że wyjdzie ci dużo to lepiej czasami poświęcić 50 czy 100g na rzecz jakości😉😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lutego @WielebnyMerry będzie więcej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Lutego @vego1989 też tak mysle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Lutego @mateo @vego1989 @Resio666 curing zrobię na kolejnej kosie i efekt końcowy będzie w sumie po około 6-7 tygodniach, tak wyczytałem. Suszenie liczmy tydzień i curing około 6 niby można go skrócić bo jest na to sposób ale nigdy tego nie robiłem. Ba i tak curing będzie bo codziennie praktycznie będę sięgał do słoika po ziółko na jointa🤤🤤😁😁 Dawaj ta wynik końcowy bo sam jestem ciekawy ile wyjdzie z takiej roślinki, wiszą i się słuszna, długość to około 50cm praktycznie na każdym jest gruba palą na co najmniej połowę butelki jak dałem na porównaniu przed ścinka na stronie 12 tematu, dla informacji dla tych co liczy się wynik końcowy. Jak można by w jakiś sposób przekazywać nagrody to bym podesłał jakieś nasionka🤣🤣🤣 ale wiadomo nie którzy z forum uprawiają legalnie w Holandii a niektórzy w pozostałej części Europy😉😉😁 Dawać obstawiać wynik końcowy👍👍👍💪💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 11 Lutego @WielebnyMerry 46 gietów 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Lutego To ile miałeś całości na mokro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 11 Lutego Koło 300 cała roślina z łodygą itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Lutego @mateo tak jak @WymiataczMega napisał. Zdjęcie z wagą jest wstawione na 12 str. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 12 Lutego Z 300na mokro i łodygami obstawiam 85 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 12 Lutego 60-65 gramow na sucho liczac z lodygami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 12 Lutego 2 godziny temu, mateo napisał: Z 300na mokro i łodygami obstawiam 85 Popatrzyłem na foty jeszcze raz 80g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 12 Lutego W dniu 11/02/2024 o 18:17, WielebnyMerry napisał: @mateo sucha całość 80? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 12 Lutego (edytowane) Tak obstawiam Edytowane 12 Lutego przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Lutego UP 30 dzień flo Gorilla Frost XXL oraz Blue Cookies 56 dzień flo Mam wrażenie że coś producentowi nie wyszło wystrzelenie się w fast flo, miało być w 60 a wyjdzie w sumie prawie jeszcze raz tyle🤣🤣🤣. Mojej winy też w tym jest ale zapewne chyba nie na tyle żeby tyle dłużej kwitły czy rosły automaty🤔 Gorilla Frost tak się rozkrzaczyla że nawet nie mam jak jej przyciąć, dodam że ona jest dopiero w połowie okresu kwitnienia i chyba będzie to potwór, ale nie mam możliwości jej porozkładać bo niebieskie ciastko jeszcze że 2 tygodnie musi mieć lepsze dojście światła, a to z nią się dzieje macie przedstawione 😮😮 ona w porównaniu do siostry wyglądem już ja przebiła. Co do ściętej to wrzucę później zdjęcia bo nie wiem czy to dobrze zrobiłem, z suszarnia zawsze mam problem😁 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Lutego Macie jakiś pomysł🤔 odstawiłem małe słoneczko elektryczne i uchyliłem drzwiczki od szafki, boję się plechy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego (edytowane) @WielebnyMerry warunki słabe, tak do 55%jakbyś zszedł no i temp tak z 21⁰ Edytowane 13 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 13 Lutego (edytowane) @WielebnyMerry im nizsza masz temp tym mozesz miec wyzsza wilgotnosc. Nie sa to idealne warunki, ale ja bym sie nie martwil. Edit. Otrymuj lepiej, poucinaj te wszystkie liscie bo w nich jest najwiecej wody. Wilgotnosc powinna spasc. Edytowane 13 Lutego przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Lutego @vego1989 jutro zobaczę rano jak to się będzie miało jak podałem ciepłego bardziej. Może ktoś doradzi jak to ma funkcjonować żeby służyło, ja wcześniej w kartonie na przelocie ruszyłem bo nie miałem takich dużych😮 łodyg. Mam dostępny wyciąg powietrza bo go nie używam w growbox. Ale czy on coś pomoże jeśli będę pompował z zewnątrz cieplejsze powietrze skoro teraz skierowałem "farelkę" w stronę szafy i uchyliłem około 4-5 cm drzwi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 14 Lutego Po raz kolejny to napisze ale... Po co suszyc z calymi lodygami i z liscmi? Obcial bys wszystko co zbedne i nie mial bys takiego problemu z wilgotnoscia🤷♂️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach