Gość Zielone krainy Napisano 15 Grudnia 2023 @Lady Green Mama twoja dzisiaj nie zapaliła sampla ? Daj jej bucha, by była szczęśliwa. Mówię tylko o faktach liczy się moc , a nie smak ciastka @Lasir Ja tylko stwierdzam fakt, że smak nie ma tutaj dla mnie większego znaczenia, bo nie dla smaku jem ciastko z marihuaną, ale dla efektów, więc to efekty są dla mnie najważniejsze, a nie smak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 15 Grudnia 2023 Smak zioła mniej ważny dla mnie...Pewnie temu, że mniejszy wpływ na niego mam. @Zielone krainy Tak efekty.Ja piekąc ciastka ich moc mam w założeniu.Wiem, że będą klepać więc robię smakołyk. Wiadomo, że nie będziemy gadac o smaku zioła które nie kopie bo to nie ma sensu.Z ciastkami podobnie.Moc jako pewniak. Jakby nie miały mocy to huj ze smakiem, oczywiście.Zjem se ze sklepu i to nie jedno a całą paczkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Grudnia 2023 @Lasir Ok niech smakuje, ja nie zabraniem, pozwalam, chodzi mi jedynie o fakt, że smak to nic, liczy się bardziej efekt, bo jakbyś miał jeść coś dla smaku to zwykłe ciastko, a jak dla haju to ciasto, jako najlepiej klepie, bo w tego rodzaju iastku liczy się głównie haj, a nie sam smak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 15 Grudnia 2023 Poza tym ja ich robie tyle, że jakbym miał już nimi nie wymiotować to musiały by golonką smakować 🙂 @Zielone krainy pisaliśmy równocześnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 15 Grudnia 2023 9 minut temu, Zielone krainy napisał: @Lady Green Mama twoja dzisiaj nie zapaliła sampla ? Jaramy całą rodziną... 😉 5 minut temu, Zielone krainy napisał: @Lasir Ok niech smakuje, ja nie zabraniem, pozwalam Łaskawie dziękujemy. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) @Lady Green Proszę, widzę, że pominęłaś niewygodne , a podziękowałaś za wygodne :D Edytowane 15 Grudnia 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach