Hulk 274 Napisano 2 Listopada 2023 @WBB No właśnie daje się to po to aby zwiększyć plon według opisów 😁 Po co byłoby go w ogóle dawać w innym przypadku 😅 Będzie indica na koksie 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 2 Listopada 2023 Teraz, Hulk napisał: Po co byłoby go w ogóle dawać w innym przypadku Po co żeby dała cały swój potencjał w topach..... bo jak czegoś będzie brakowało to ten plon będzie się obniżał. Takie coś wykminiłem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 2 Listopada 2023 @WBB oby poszło w dobrym kierunku 😅 Na razie widzę że będę walczył z wilgotnością 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 2 Listopada 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Hulk napisał: Na razie widzę że będę walczył z wilgotnością ja też mam 70-90% w nocy i nie wiem jak z tym walczyć. Jakiś osuszacz 400W pewnie by dał radę 🙂 Edytowane 2 Listopada 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 2 Listopada 2023 @WBB Uuuu to Ty masz naprawdę wysoką.. Ja zbiłem do około 60% ale myślę jak jeszcze zbić w okolice 40% za jakiś czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 2 Listopada 2023 (edytowane) U siebie w dzien mam okolo 70% w nocy za to dochodzi do 90%. Narazie nie jest to problemem w facie weg ale... Z ciekawosci raz ustawilem wyciag na noc aby wlaczal sie na 10minut co godzine i wilgotnosc utrzymywala sie w granicach 60% Edytowane 2 Listopada 2023 przez moonkagliwicee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 2 Listopada 2023 @moonkagliwicee a niedługo flo i na dworze mrozik.... przejebane będzie, ja już to wiem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 2 Listopada 2023 @WBB no niestety taka pora roku. Ja ocieplilem troche boxa styropianem + jest on schowany w szafie wiec zawsze jakas to ochrona przed chlodem. Dzisiaj jednak mam wiekszy problem... Szkwal rozbiera mi szklarnie na podworku. Wiatr 100kmh + szklarnia z poliweglanu = klopoty😂 musza ja ratowac bo w nastepnym sezonie wypadalo by walnac kilka(nascie) outow🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 2 Listopada 2023 @moonkagliwicee a bo Ty zdaje się UK albo NL... a coś piszą o jakiś cyklonach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 2 Listopada 2023 @WBB nl i dmucha jak by mial byc koniec swiata🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 2 Listopada 2023 60% na Flo to chyba też za dużo z tego co czytałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 2 Listopada 2023 Budują się powoli kwiatostany 🤩 Właśnie podlewałem i w kilka minut wilgotność podskoczyła z 51 na 61% W wiem że pójdzie wyżej 🤭 Wiatrak mieszający zasuwa, wentylator wyciągowy zasuwa ale nie dają rady 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 2 Listopada 2023 @Hulk a masz wtlaczajacy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 2 Listopada 2023 @moonkagliwicee nie. Tylko mieszający i wyciągowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 2 Listopada 2023 (edytowane) @Hulk zainwestuj w taki. Wymiana powietrza spowoduje obnizenie wilgotnosci Edytowane 2 Listopada 2023 przez moonkagliwicee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 2 Listopada 2023 No będę musiał bo szykuje się fajna uprawa a że to moja pierwsza to aż miło popatrzeć jak się rozwija wszystko 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 2 Listopada 2023 @Hulk moja rowniez i tylko dokupuje fanty ale beda juz na przyszlosc🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 2 Listopada 2023 @moonkagliwicee dokładnie mam takie same myślenie dlatego przed chwilą zamówiłem i będzie na następny rzut bo pestki z gratisów czekają 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 6 Listopada 2023 6 dzień od pojawienia się preflowerów.. Niby Biobloom można od 15 dnia ale nie wiem jak to się ma do automatów 🤔 Może warto byłoby kilka dni wcześniej zacząć.. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 6 Listopada 2023 @Hulk elo. Ja bym już dawał bloom. Zaczął bym od małych dawek 👊 Dziewczyny wyglądają na zadowolone 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach