moonka 3,402 Napisano 24 Października 2023 Lst praktycznie zawsze trzeba powtorzyc/poprawic i chyba nie ma na to wyjscia. Po nagieciu ona ciagle ciagnie w gore i z czasem wypadalo by dogiac. Nie wspomne juz o nowych malych odrostach, ktore tez trzeba by z czasem ulozyc. Robilem lst kilkukrotnie z calkiem fajnymi efektami i robienie go na jeden raz wedlug mnie jest niemozliwe😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października 2023 @Hulk jak będą suche to pradwdopodobienstwo jest minimalne zeby zlamac,ale jest 😉 ja przewaznie zrobie lst, po tyg poprawiam i zostawiam, pozniej jakis fryzjer ewetlntualnie czy cos 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 @Mr.Green Byku mógłbym Cię prosić o podesłanie fotek z lst? Podobno robiłeś ale nie mogę znaleźć 😉 Dzięki wielkie z góry 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października 2023 @Hulk włacz se LST na youtubie... Bo musisz załapać sens tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października 2023 @WBB se 😅🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 @Pablo 1988 👌💪😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października 2023 1 minutę temu, Pablo 1988 napisał: @WBB se 😅🤣🤣🤣 Dziecko cały czas uczę, że nie mówi się "se" tylko "sobie".... bo widziałem tych jego youtuberów jak powtarza za nimi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 @WBB ważne że cenne informacje podajesz 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października 2023 @WBB dobrze dziadziu niech będzie 🤣🤣 ide se patrze se a tam .... leży se🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października 2023 2 minuty temu, Pablo 1988 napisał: @WBB dobrze dziadziu niech będzie 🤣🤣 ide se patrze se a tam .... leży se🤣 Ja bym se jebnął lufę ale raz, że w robocie, dwa, że skończyło się 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października 2023 (edytowane) @WBB hehe w robocie raczej nie kiedyś oczywiście non stop przed w trakcie i,po teraz tylko wieczorkiem pozdro 💪🔨 Edytowane 24 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 24 Października 2023 Se jest spoko. U mnie se i tera to norma 😁🙃👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października 2023 13 minut temu, WymiataczMega napisał: Se jest spoko. U mnie se i tera to norma 😁🙃👊 Ja wolę "se" niż te nowoczesne "nwm" czy jakoś tak 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Października 2023 @Hulk @moonkagliwicee 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 @Mr.Green dziękuję Ci bardzo 👌💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 Pierwsze trzy z sześciu zrobione.. Mam nadzieję że nie popełniłem błędu.. Proszę o opinie.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 24 Października 2023 Tej po prawej mocniej szczyt połóż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 @WymiataczMega była mega twarda i bałem się że złamie.. Poprawie za tydzień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 24 Października 2023 (edytowane) @Hulk wygląda dobrze, polecam poprawiac przed kazdym podlewaniem. 👍 Edytowane 24 Października 2023 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 @Lady Green to automat więc dużo czasu nie ma bo niedługo powinna zacząć kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach