WymiataczMega 2,241 Napisano 30 Października 2023 @Prepers rzeczywiście jakby preflowery👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Października 2023 @WymiataczMega są to długie wyraźne słupki, i mocno słodki ciasteczkowy zapach, ciężko pomylić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Października 2023 @Pierr1947 @WBB @vego1989 @WymiataczMegaDobra wydaje mi się że ogarnąłem panny, niewiem czy widać to na zdjęciu, ale zrobiłem małe plukanko, czeka je jeszcze po litrze wody tylko z cal-magiem, i wydaje mi się że znalazłem błąd tej planty z tymi końcówkami to chyba problem z źle dobrana ziemią Terra profesional, i jak zacząłem nawozić bio grow, i cała resztą końcówki miały dość, czy jest taka możliwość? Roślinki po następnym podlaniu dostaną około 60% zalecanej dawki bio bizz, a z cal magiem zostanr do końca przy każdym podlaniu, jedyne co pomine to activ vera czy jakoś tak. Kolejne pytanie czy zauwaze różnice między doniczka 11l a 15l przy automatach, wydaje mi się że gorillka wypełnia już cała doniczkę, a czytałem że to może zachamowac wzrost Zapomniałem napisać defoliacje suchych liści od nawozu w moim przypadku wygląda jakby wyszło na plus, i to w fazie przed kwitnieniem roślinki mocno odbiły po wpadkach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 30 Października 2023 @Prepers w jaki sposób je przepłukałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Października 2023 @WymiataczMega czysta woda+cal mag @WymiataczMega lalem poprostu do wycieku, największa zjadła najwięcej, i widać że liście nabrały wigoru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 30 Października 2023 @Prepers nie wiem czy to dobry pomysł. Ja bym wymienił ziemię W taki sposób płukałem jak chciałem żeby roślina zaczęła się wyjadać. U ciebie chyba za wcześnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Października 2023 @WymiataczMega podczas kwitnienia xd? Aż taka lipa z ta ziemia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano 30 Października 2023 Mi się wydaje, że tym przesadzeniem teraz to się tylko im zaszkodzi... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 30 Października 2023 @Prepers tak podczas zaawansowanego kwitnienia Chodziło mi że ja tak płukałem Mam nadzieję że nic im się nie stanie. W mojej opinii było to dość ryzykowne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Października 2023 @WymiataczMega dostały drugie życie uwierz mi przed płukanka zrobiłem defoliacje suchych liści od nawozu, i byłem w szoku jak odbiły, gdzie czytałem żeby nie wycinać nic podczas kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 30 Października 2023 Nie ruszaj noc teraz.Co sie miało stać to się stało, daj im kwitnąć bez przeszkód i dobrze karm.@Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 30 Października 2023 @Prepers To dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Października 2023 @WymiataczMega @Lasir @WymiataczMega @Lasir @WBB I jak? Początek 26 dnia liście oblane nawozem suche na wiór, ale góra idzie No i pytanko czy jest sens obcinać na szybko te zeschnięte liście? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano 31 Października 2023 @Prepers u siebie bym wyciął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Października 2023 @WBB i tak zrobię, bo nie mogę na nie patrzeć, tak pięknie szły kilka błędów i ... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 31 Października 2023 @Prepers wycinaj te zmaltretowane. Nowe ładne idą 👍. Daj fotę po fryzjerze ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Października 2023 @WymiataczMega @WBB @Lasir A tu wjeżdża fota po fryzjerze, wydaje mi się że nawet nie odczują, bo twarde te gorilliki, potrzebuje dobrego linka o niedoborach, i prze nawozeniach. Końcówki nadal popalone myślicie że da się coś z tym zrobić? Odpuścić może jeszcze jedno podlanie nawóz? Końcówki zaczynają się palić od góry rośliny, i nie mogę se z tym poradzić, tak jak pisałem mam podejrzenie że wina leży w źle dobranej ziemi do nawozów, ale może coś wy pomożecie @WymiataczMega @WBB @Lasir A tu końcówki, palą się tyle u górnych partii liści r @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 31 Października 2023 Jest ok. Są dobrze nabite. Niech sobie teraz rosną 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Października 2023 @WymiataczMega A co myślisz o końcówkach? Zostawie je tak, ale chcę następnym razem na to uważać, i chce wiedzieć jakie mogą być powody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 31 Października 2023 Zobacz moja panna odkąd zaczęła kwitnąć też takie miała a topy porosły godne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach