Prepers 1,406 Napisano 6 Listopada 2023 @Zielone krainy @WymiataczMega Zaczynam liczyć topy 🙂 Mają to czego potrzebowały niedobory stoją w miejscu sprawę ogarnąłem sam 🙂 Zapach jest niesamowity, poprostu ciasto. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 6 Listopada 2023 9 minut temu, Prepers napisał: niedobory stoją w miejscu sprawę ogarnąłem sam Nie mów hop.... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Listopada 2023 @Zielone krainy @WymiataczMega Co do nawożenia postanowiłem jeszcze raz wlać wodę, a potem leje 70/80% dawki z tabeli bio bizz week 1 kwitnienia+calmag co podlanie 0.5ml na litr narazie(deszczówką podlewam 0.050 ms ec) i nawóz co 3 podlanie. Możecie skomentować jak dla was wygląda narazie ten set, ale następne nawożenie będzie tak wyglądać, a no i pH przy następnym podlaniu znów 6.6, i zmierzę teraz co mi tam wycieka, było 6.2/6.3 docelowo chce 6.4/6.5 i wtedy lać 6.4/6.3, by znów podnieść do 6.4/6.5 @WBB Mowie na ten moment, 2 dni stały w rozwoju 🙂 Się nie bój, jak nic nie wyjdzie też zły nie będę, a następną dopieszcze wtedy jak tylko będę mógł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,345 Napisano 6 Listopada 2023 @Prepers dobry schemat 👍 dziewczyny wyglądają zdrowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Listopada 2023 @WymiataczMega lampę 300w mogę skręcić na 100% 30/40cm od szczytów Jak kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,345 Napisano 6 Listopada 2023 @Prepers spróbuj ale obserwuj czy nie będzie za mocno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Listopada 2023 @WymiataczMega 85% około przy 25 cm około może nawet 20 wszystkie liście sztywno do światła @WymiataczMega ale światła mają tak od około 8h, wypiły całą wodę wieczorem muszę podlać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,345 Napisano 6 Listopada 2023 @Prepers to daj im więcej światła są najedzone to urosną 💪 kontroluj wysokość. Nic więcej nie powiem bo nie używam takiej lampy jak twoja 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Listopada 2023 @WymiataczMega spoko nie znalazłem nic na polskim necie jak skręcić lampę na kwitnienie, ale skoro 75% 30 cm producent rekomenduje, to na moje te dolne topki potrzebują więcej światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 6 Listopada 2023 (edytowane) @Prepers Tu jest fajny filmik na temat kwitnięcia automatów tydzień po tygodniu ( akurat tam mowa o 45 cm ) ale mogą sobie mówic 😄 ( www.youtube.com/watch?v=IBCQq1aFeew&ab_channel=RoyalQueenSeeds ) Edytowane 6 Listopada 2023 przez Resi666 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Listopada 2023 @Resi666 Zapomniałeś linka wstawić xd @Resi666 wiesz co jebać ich, zajebie im 100% ustawie 45cm jak się zaczną wyciągać to obnize, a jak będą miały za dużo to podwyzsze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Listopada 2023 100% to się daję w drugiej połowie FLO ogólnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Listopada 2023 @Mr.Green już zmniejszone światło łódeczki się robiły jest teraz około 85/90% wysokość na oko, i obserwuje liście, ale podniosłem troszkę lampę. To dobre rozwiązanie? Mam grzejnik w namiocie wlałem wczoraj okolo 14 po +/- litrze wody, roślinki dzisiaj wieczorem były lekko przeschniete. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Listopada 2023 Wydaje mi się że jakby miały autopoty i gdzieś obok grzejnik byłaby gitarka, ale nie znam się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 Aaktualizacja zwróćcie uwagę na mojego mutanta góra 3 roślina od lewej, oczywiście chodzi mi o ilości liści. Teraz dokładnie widać ile mają liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,345 Napisano 7 Listopada 2023 @Prepers te po lewej nie dostają więcej światła? Lampa jest równo po środku? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 @WymiataczMega Może trochę, potem poprawie, ale zdjęcie tworzy złudzenie optyczne jest +/- gitara ustawiam na podstawie obserwacji patrz jak się pięknie składa w stronę światła. ale zmierzę środek i ustawie ja ideolo, ale patrząc z góry +/- róg lampy w środkach bocznych doniczek @WymiataczMega Co do 3 to mutant rozwija się innaczej, ma inną ilość liści, bardziej masywne wiatraki, i nie możesz go oceniać po wzroście, wydaje mi się że będzie rósł najdłużej, ale nie koniecznie będzie gorszy, a 6 roślinka banana purple punch około 7 dni młodsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 7 Listopada 2023 11 godzin temu, Prepers napisał: Wydaje mi się że jakby miały autopoty i gdzieś obok grzejnik byłaby gitarka, ale nie znam się. A jak byś tym podawał nawozy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 @WBB Normalnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 7 Listopada 2023 1 minutę temu, Prepers napisał: Normalnie Ale, że przygotujesz tam 50 litrów wody z nawozem? Co tam dodasz, jakie dawki? Wszystkim równo na cały miesiąc? 🙂 Czytuję, że woda z nawozem nie powinna stać zbyt długo.... powinna być od razu zużyta albo wylana... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach