Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 W jakich dawkach podawać tego bio Bizz w 50% dawki zalecanej? I mam też cal mag od bio Bizz, wesprze ktoś radą, albo rozpisze jak to podać i kiedy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @WBB ja w huj razy przestrzeliłem i potem podnosilem i nic nie nie dzieje. Używam całą linię Plagron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @WBB wychodzi ph0? Hehehe @Prepers organiczne odżywki bardzo ciężko przedawkować więc można lac śmiało. Jest rozpiska do tych odżywek z biobizz Nie dostałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 11 Października 2023 @Pierr1947 @Mr.Green a to taką informację u nas gdzieś przeczytałem:) Nie używam to nie wiem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @WBB a weź przestań. Na tym forum drony latają za 2kg mokrego grzywny dostaja . Jeśli czegoś nie robiłeś lepiej nie pisać🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 Jest problem na nr6 wyskoczyły żółte kropki reszta jest chyba ok, chuja widać na zdjeciu A tu cała reszta jak to wygląda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Prepers niczym się nie przejmuj. Usiadz zapal blanta i odpoczywaj 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @vego1989 dzięki bo spać nie mogę xd więc wiadro i lulu, bałem się że światła za dużo, zajebiście mieć gdzie zapytać, i się uczyć od kogoś, bo żona chyba by mnie z chaty pogoniła jakbym jeszcze nad książkami ślęczał. Pzdr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Pierr1947 jakie drony.. gdzie.. 😄 @vego1989 czy aby na pewno..? 😄 @Prepers by cokolwiek stwierdzić trzeba to najpierw zobaczyć. Zdjęcie bez lampy LED. Wyciągnij ja poza boxa i zrób normalne zdjęcie.. Nie twierdzę że to to.. żeby nie było 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green Nie wkurwiaj mnie już dzisiaj tam nie idę @Mr.Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Prepers i tak byś tam nic nie zmienił dzisiaj 😄 na spokojnie jutro zrób fotkę i daj cynę. Lepiej dmuchać na zimne.. a ja wrażliwy grower jestem.. Chociaż chujjj.. nie wiem czy mogę się w ogóle nazywać growerem.. 😄 To się dostaję jakiś certyfikat? Pocztą albo co? Czy z automatu się stajemy growerami xD A ziomek miał kiedyś takie plamki to mu ślimak 🐌 w nocy wypełzł z ziemi.. i mu zjadł te sadzonki.. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 12 Października 2023 @Mr.Green Niewiem co o tym myśleć, rozwijają się normalnie myślę że światła mają optymalnie, tylko te żółte kropki? Myślę że to może być wina tego że pierwsze dwa dni miały lampę na 100% co o tym myślicie? Wyczytałem że może to być brak wapnia, i bardziej by mi to pasowało z racji że piszą że ten grzyb atakuje najpierw spód liści, moje liście od spodu są zdrowe. Na zdjęciu nr 1 widać z tyłu moim zdaniem najaldniejsza kobitkę, tylko coś zaczęło jej giąć liście może być to od wysokiej wilgoci? Reagować na to jakoś? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 12 Października 2023 Ja ostatnio tu czytałem, że na tym etapie nie występują braki CalMag... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanMatejko 17 Napisano 12 Października 2023 Ciężko na tym etapie coś zepsuć, ale jak będziesz nadgorliwy to może Ci się uda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 12 Października 2023 @JanMatejko staram się xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2023 @Prepers no to raczej wszystko ok 😉 bez stresu. Może ja polales woda albo co? Czasem ślady od wody zostają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 12 Października 2023 Sprawa prawdopodobnie wyjaśniona, jestem prawie pewien że to od wody. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 13 Października 2023 Ta najmniejsza ciągnie do światła to banana purple punch, lepszym pomysłem będzie podparcie jej (chwieje się) czy podkręcenie lampy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Października 2023 @Prepers światła nie zwiększaj na razie. Podeprzyj ja patyczkami. Delikatnie wbij w ziemię i zrób lekki stelarz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 13 Października 2023 Zostawiam purple banana tak jak jest ładnie się góra zaczęła rozwijac, i przez 11h się ukorzenila lepiej, i uważam że jest ok. Chyba mam problem z miernikiem pH płyny do kalibracji mierzy +/- dokładność 0.1, ale mam z 30l deszczówki obok boxa, i w danym momencie jak mierze pH z konewki jest zawsze takie samo, ale przychodzę dzisiaj to jak wczoraj było pH 7 dziś jest pH 6 zwracać ten miernik póki mogę? Czy to normalne? Dalem za niego 450zl A tu ta Gorilla z najlepszymi genami, jeżeli kogoś ciekawi to 6 dzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach