Skocz do zawartości
sTix33

No Name - fotorelacja 20 dni na flo

Rekomendowane odpowiedzi

@Pablo 1988 4 miesiące temu jakoś teraz idzie 5

@WymiataczMega no szkoda szkoda tym bardziej ze niestety i tak do konca nie dojdą ale z tylu krzaków to będzie i tak w ciul palonka i to swojskiego

Edytowane przez sTix33

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dokładnie tak, tym bardziej ze wkurwiaja mnie Ci pseudo dilerzy, umawiać się z nimi czekać A to to A to tamto daj spokój A  u nas to nawet po 250 za pione wołają barany takze tym vardziej swoje to swoje nikogo się prosić człowiek nie musi tylko idzie do pojemniczka bierze topka i balanga 🤣🤣 pozdro 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

31 dni flo 

Sytuacja wygląda tak jak na zdjęciach, część krzaków fiolet część zieleń a pestki z tego samego jarania. Miałem trzymać do końca października ale w przyszłym tygodniu temperatura spadnie do 1° także w piątek albo sobotę robię żniwa, zrobię dokładne fotki każdego krzaka i postaram się je zmierzyć 

A i wczoraj lałem połowę dawki ripena i to dosłownie po 1l na  krzak, za późno zamówiłem A żniwa tak jak pisałem w piątek lub sobotę i nie chce za bardzo czuć w paleniu tego smaku ripena A leje to pierwszy raz także nie wiem jak to będzie wyglądało ale wolę nie ryzykować, a w czwartek zrobię płukanie korzeni mam nadzieję że będzie ok

image000000.jpg

image000000(1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Poszło 6 krzaków z 10 i nie mam pojęcia jak ja ostatnio liczyłem że 11 mam 🤣🤣🤣

Parę fotek jutro reszta A tak w skrócie to palonko bardzo przyjemnie pachniało podczas strzyżenia, cytrusowa woń A jeden krzak jakiś taki jakbym pieprz czuł ale tak delikatnie, super zalane żywicą w szoku jestem że aż tak mocno A co najważniejsze to jestem zadowolony ze swojej pracy i dziękuję za różne tematy, forum bardzo pomogło  <3 

20231013_114140.jpg

20231013_124926.jpg

20231013_220508.jpg

Gruszki też mam dojebane ^^

20231013_220629.jpg

Jutro wrzucę resztę fotek 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie mam pojęcia, to mój 3 w życiu outdoor ale palonko jest dosyć mocno zbite także trochę będzie ważyło a jak jesteś ciekawy to po suszeniu będę robił fotki ile wyszło palenia to z tych 2 krzaków zrobię osobno wagę  🙂

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ale wtopa, myślałem że będzie miał lekko 3m w sumie ten krzak był na małym wzniesieniu ale żeby pomylić się o 70cm hahaha no trudno jest co jest 

20231014_124714.jpg

20231014_124719.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

W końcu skończyłem, to było męczące ale robiłem to z bananem na twarzy 😉

Dodam jeszcze fotkę z suszenia i za jakieś 10 dni fotkę z wagi 

20231014_203331.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

W końcu można się położyć spać:)

Prowizorka na szybko ale myślę że jest git, a na to będzie dmuchać delikatnie wiatrak ten taki pokojowy 

20231014_225020.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Suchego wyszło 870g z 10 krzaków różnej wielkości także jestem zadowolony. Robię teraz ten curing i napiszę wam teraz jak to robię i czy dobrze to robię dajcie znać 

Mam temat w słoikach 4l zapelnione ziolem tak 3/4 i raz dziennie otwieram  je na 2h. Czy to wystarczy ? Też nie jestem dokładnie pewien czy zioło jest wysuszone idealnie bo jest strasznie zalane żywicą i ciężko mi określić czy to wilgotne czy to ta żywica i też nie chce pleśni nagle w słoiku A za suche też nie dobrze i kurczę nie wiem co robić 

Zioło po kosie pachniało ślicznie, później tak troszkę sianem też podjezdzalo ale teraz co raz bardziej pachnie dobrym swoiskim ziolem A jak dam topa do młynka to jeszcze mocniej wali także teraz git. Smak taki dla mnie obojętny, myślałem po zapachu że będzie też fajnie smakował A tu dupa. Może za słabo obcialem topy z liści i przez te liście taki smak cholera wie, może też po curingu się smak poprawi.

 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@WymiataczMega no dobra to jutro przeglądam topy i te które wydają mi się mokre to dam na ten karton tak jak piszesz. 

Testuje od 3 dni, chłopakom rozdaslem trochę bo ja to się lubię dzielić jak mam dużo zioła i mówili że zajebsite palonko tylko ten smak jakiś taki dziwny 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...