sTix33 26 Napisano 28 Września 2023 Siemka, spóźniona fotoleracja i to na flo dopiero ale stwierdziłem że jednak się podzielę tematem a daj Boże żeby ktoś jeszcze cos doradził albo co kolwiek powiedzial 🙂 A tu macie fotkę jak miała 15 dzień flo A dzisiaj mija 5 dni także tutaj ma 20 dni flo, ogólnie jest tego wszystkiego 11 sztuk takze każda wygląda identycznie Pełny sezon wszystkie z jednego palenia ,,niby" Ps. Jakby ktoś miał jakieś propozycje co to za odmiana to też było by super, a i będę dodawał fotki 2 razy w tygodniu także zapraszam 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 Wyglądają konkretnie sezony to sezony 😎dodaj aktualne 🪴🔨💣💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 28 Września 2023 9 minut temu, Pablo 1988 napisał: Wyglądają konkretnie sezony to sezony 😎dodaj aktualne 🪴🔨💣💥 Aktualna fotka to te 20 dni na flo dzisiaj w południe robila kobita zdjęcia;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 Wiesz co sorki źle przeczytałem hehe nagescilem się towarezo.🤭😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 28 Września 2023 Luzik mordo, zaglądaj czasem tutaj, co 3 dni bede dawal Nowe fotki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2023 Jak ziarno z palenia, to raczej można stwierdzić że geny z przewagą indyjki, bo komercja nie bawi się sativami, no i z wyglądu to też rośnie jak indyjka a odmiany podać, to jest raczej nie możliwe, bo może być 30 innych podobnych odmian a nawet dużo więcej. Aby klepala dobrze i nie zamulala a jak się nazywa, to nie ważne he he 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 1 Października 2023 23 dzień flo, śliczne się robią i zalewają żywicą, kleją się jak cholera Niby nasionka z tego samego palenia A tu proszę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Października 2023 Spoko wyglądają oby plecha tylko nie zlapala z farcikiem 💪👊😎🪴🔨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 2 Października 2023 Oby pogoda dopisała. Z fartem✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 2 Października 2023 Zwiększanie dawke nawozów? Mam sezony i są duże także myślałem nad zwiększeniem dawki, leje w nie od 3 dnia na flo alga pk13/14 I alga bloom i tam delikatnie biohumus ale na prawdę mało. Więc tak: Pk ma 2ml/1L, drugi raz podlalem już dawką 2.5ml/1L a teraz chce zwiekszyc przy nastepbym podlaniu za pare dni na 3ml/1L co wy na to ? Alga bloom ma 4ml/1L, lalem tak samo juz drugi raz 5ml/L a teraz chce 6ml/1L Może ktoś napisać czy będzie im to pasowało? To nie są nawozy chemole że dasz za dużo to zaraz spali roślinę, organiczne to chyba sama naturka ^^ takze jak sie za duzo da to nic sie nie powinno za bardzo stac tym bardziej ze spokojnie podnosze dawka ale pewnosci nie mam takze prosze o jakies info dzirki 😉 A następne fotki za 2 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Października 2023 @przemcio1407 można zwiększyć dawkę to outdoor więc trudniej przedawkować i do tego jak to organiczne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 4 Października 2023 Mega wichura u nas w nocy była, niestety musiało się coś odjebac.. Jakiś ppomysł jak to naprawić? Dodam że to była moja ulubiona sezonowa, jak była mała zrobiłem jej lst bo miały być niby automaty i wyrosło 7 samych szczytów do 3m i ślicznie wyglądała A teraz tak jak widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 5 Października 2023 Siema. Spróbuj może czymś ja podeprzeć 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Października 2023 @sTix33 stojak w formie Y, np jak masz podpórki wędkarskie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 5 Października 2023 Związałem szczyty sznurkiem i naciąglem sznurek że normalnie stoją i byłem niedawno zobaczyć A sznurek zrobił się trochę luźny także powoli zaczyna się prostować i wracać na swoje miejsce ale dzięki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 7 Października 2023 (edytowane) 28 dni flo, fotki z wczoraj PPogoda na przyszłe 2 tygodnie słaba, od 15 do 21 stopni także noce już chłodne, we wtorek ma być tylko 3° 😥 postaram się trzymać do końca października ale to wszystko zależy od pogody A to trzeci największy sezon z 11 ma ładne 3m moze nawet troszke ponad, dokładne fotki zrobię w trakcie kosy nawet wezmę miarę bo sam jestem ciekawy ile one mają wysokości, zrobię także fotki objętości jak to wygląda 🙂 A tu ten fiolecik coś marnie idzie ale to już za późno na jakiekolwiek działanie, niech sobie rośnie Niby nasionka z tego samego palenia A tylko ten fiolet taki mocny bo zauważyłem że reszta krzaków też coś fioletowego łapie, widać nawet na zdjęciach jak sobie je przybliżyć A i jeszcze mszyce mam na krzakach.. Wczoraj zrobiłem oprysk także zobaczymy Edytowane 7 Października 2023 przez sTix33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 7 Października 2023 Witam. Ładne krzaki👍. Fioletowym kolorem bym się nie przejmował. Z uwagi na pogodę obserwował bym bacznie czy nie pojawiają się ogniska pleśni. Z fartem ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sTix33 26 Napisano 7 Października 2023 @WymiataczMega Dzięki mordo, nawet nie wiesz jak się o tą pleche martwię ale jak tylko się pojawi to wytne w cholerę A jak znowu gdzie się pojawi to wycinam krzaki bo szkoda zioła 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2023 Konkretne sezony oby plecha się nie wkradła długo one ci rosną?;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 7 Października 2023 @sTix33 dokładnie. Myślę że nie będzie źle z tą plechą. W dobrym przewietrznym miejscu rosną 👍. Ale kontroluj wszystko bo szkoda plonu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach