Gość Napisano 19 Grudnia 2023 @Mr.Green proste sądzić palić😎 legalieze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Siemano Załoga Zielonego Boba czy waszym zdaniem brakuję jej czegoś??z mojej obserwacji wynika że cały czas produkcja topów idzie pełną parą zaczyna szronic nie wspomnę już o zapachu leje jej na kwitnienie florovit 10 ,12 ml na litr wody z prawidłowym ph podlewam co 2 dzien 600ml donica 11 litrów dobrze obrasta szczyt główny Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 20 Grudnia 2023 @Pablo 1988 no coraz lepiej to wygląda 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Grudnia 2023 @Pablo 1988 nabiera masy 😉 nie widać jakiś niedoborów. Trochę ciemno zielona.. może warto ograniczyć azot lub podlać sama wodą ze dwa razy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudnia 2023 @Mr.Green tego florovitu dodaje na przemian zastanawiam się nad zwiększeniem dawki tylko nie wiem czy to dobry pomysł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Grudnia 2023 Na pewno będziesz musiał ją podeprzeć za chwilę bo widać że się już ugina a im większe topy będą tym ciężej będzie roślinie je utrzymać. W późniejszej fazie może stać się awaria i przy wyciąganiu z boxa może się ułamać jakaś gałązka 🙂 @Pablo 1988 poki co nie widzę sensu by zwiększać dawkę. Nie widać żeby była aż tak żarłoczna. Struktura lisci typowa sativa więc obstawiam że będzie dużo mniejszych topkow niż zlane w całość bataty jak w przypadku indica. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) @Mr.Green no powiem Ci ze fajnie się kołysze hehe jak ja wyiagamm a mam jeszcze pytanko czy to czegoś jest za malo? Za duzo czy starosc nie radość 😎dolna część roslinki Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Grudnia 2023 @Pablo 1988 wygląda jakby było czymś oblane np. Nawozem i wyzarlo. Ewentualnie brak potasu.. Jaki skład ma ten floravit? Jest tam jakaś etykieta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudnia 2023 @Mr.Green jest tylko to mam. @Zielone. Krainy radził kupic plankton k @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Grudnia 2023 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudnia 2023 @Mr.Green co chujnia za słabe?🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Grudnia 2023 @Pablo 1988 nie wiem 😄 nie podkradam mamie butelek z balkonu xD Ogólnie to ciężko stwierdzić.. bo to nie jest dedykowane.. i nawet sama nazwa jest dość podchwytliwa.. bo do kwitnienia.. aczkolwiek, wszystkie co rośnie w jakiś sposób zakwita by móc istnieć. Nawozy do Marii to bardziej bym traktował jako owocujące.. bo nie dość że kwitną to i owoce mają które palisz. Pomijając fakt że osobiście nie jestem w stanie zweryfikować tego nawozu bo sam bym go nie użył to patrząc tylko na tabelkę.. to ma dużo azotu w stosunku do PK i to widać na roślinie. Jest zielona bardzo ciemnym odcieniem a PK może być za mało. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudnia 2023 @Mr.Green dobra dziękuję a teraz muszę znikać bo jest pizda na jamie ze siedzę w boksie z roślinami 🤣🤣 a święta idą I trzeba chalupe sprzątać i ogarniać lecę do później Piona dobrym Ludziom 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Grudnia 2023 Ho ho ho Siemano Panowie mam pytanko mianowicie wyrobi się 3 tygodnie moze nawet ponad jak myślicie do okolo 15 stycznia?bo będę miał wyjazd i bardzo bym chciał ja opierdolic dojdzie?kosa poniżej foty z pod żarówek led @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 21 Grudnia 2023 Ile to już rośnie? To nie auto? Chciałem strzelić, że jeszcze 2 m-ce 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Grudnia 2023 @WBB od 2 października to jest automat od fastbuds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 21 Grudnia 2023 @Pablo 1988 no to jego czas powoli powinien już nadchodzić. Ale za małe to trochę urosło/napuchło... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Grudnia 2023 @WBB jeszcze napuchnie ale jak myślisz do 15 stycznia się wyrobi?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 21 Grudnia 2023 @Pablo 1988 szczerze to nie wiem co się dzieje z tak słabo rozwiniętym automatem.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Grudnia 2023 @WBB ja ci powiem co się dzieje stres stres i chujnia wychodzi i brak odpowiednich odżywek na puchnięcie topów 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach