Gość Napisano 15 Listopada 2023 @WymiataczMega parę sztuk do lupy patrzyłem heheh moze jutro wrzucę fotę nie chce mi się dzisaj otwierać tylko zastanawiam się dlaczego tak długo ale czytałem że nie które odmiana zaczynają kwitnac od 7 tygodnia nawet góral cos tu pisał u mnie na fr że u niego zwczela kwitnac okolo 7 tyg życia producent wali w chuja pisze ze tak a w praniu wychodzi inaczej teraz wszyscy masówki walą.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,319 Napisano 15 Listopada 2023 @Pablo 1988 może być taki weg widocznie. Ja mam gorille auto i idą jak pojebane Wykorzystuje gratisowe pestki. Trochę ich się nazbierało haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 Strawberry nawet już nie liczę ale można to ogarnąć dodam te dwie małe to do celów naukowych już wiem że nie bardzo toping i fiming im służy 19 dzien życia zrobie z nich bonsai jak zakwitną hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 @Pablo 1988 auto ciężko znoszą takie treningi ale na następny raz już będziesz wiedział 👊 Szkoda trochę ale nic nauka nie pójdzie w las... Powodzenia tam 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 @Pierr1947 zgadza się te strawbery mnie grzeje ze nie chce się zebrać do kwitnienia p,s mam sezonowych pestek czekamy na wiosnę 😉😎💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 @Pablo 1988 Strawbery ile ma dni? No jeszcze trochę do wiosny czasu zostało by Ci się przydało trochę Palonka 🍀 a co masz tam za pestki w swoim arsenale? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) @Pierr1947 Durban poison, jack herer,lsd XXL i parę sztuk.od koleżki z dobrego materiału:)strawberry ponad 40 napewno 45 ,6,7 cos kolo tego Edytowane 15 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 @Pablo 1988 Zacne odmiany 👍 To trochę się przeciąga ten veg... Masz jakiś plan B ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 @Pierr1947 niestety nie bardzo , poczekam do końca miesiąca i wszystko się wyklaruje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 @Pablo 1988 Oby się zebrała i zaczęła kwitnąć chociaż ta jedna 👍 żeby na grudzień nie trzeba było kupować choinki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) @Pierr1947 producent pisał od pestki 10 11 tygodni chyba się nie zapowiada dokladnie na 45 dni Edytowane 15 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Listopada 2023 Mam nadzieję że ją rozpierdoli przy zaawansowanym kwitnieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 U mnie coś ruszyło po przestoju może w końcu wystrzeli czego bym bardzo chciał pozdro brygada 😎🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 coś tam idzie. Następnym razem jak będziesz sadzil automaty to zostaw i niech rośnie swobodnie. Warto w życiu zobaczyć jak roskina rośnie bez treningu. Można sporo podpatrzeć i wyciagnac wnioski 😛 i będziesz miał wtedy porównanie.. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 lupa już w pogotowiu 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) No i jeszcze raz 2 x ww jedną złamałem a 2 po fiming będą karły wywaliłem z boxa na parpet @Mr.Green jasne moze jeszcze coś posadzę automatycznego ogólnie wole sezonach fotopedior @WBB dogladalem włosków czy nowe idą zaczyna się dziać po tygodniowym zastoju:) Edytowane 17 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 ja tydzień temu w tym samym miejscu naderwałem jak chciałem jeszcze ciut ją pociągnąć w dół a moje są już sporo większe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @WBB nom bywa szkoda wiadomo ale z tego co wiem to ty masz tam grubasno często i gęsto 🤪😁🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 no u mnie troszkę jakby gęściej.... ta moja łodyga jeszcze nie odpadła ale zanim dojdzie do końca to ją pewnie urwę znowu przypadkiem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 Panowie interesuje mnie wilgotność powietrza w początkującej fazie kwitnienia tak żeby było optymalnie dobrze 50 % 60 % ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach