Gość Napisano 10 Listopada 2023 dzien 14--- 2 x whitewidow dzień 40 strawbery banana 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Listopada 2023 Jak wyżej tylko dni przybywa strawberry pokazała parę włosków i się zatrzymała od paru dni powoli zaczyna grzać mi głowę ta roślinka hehe no ale cóż zycie😅 nie wiem o co jej chodzi moze to jakiś down od fastbuds a 2 x white cos tam rosnie sobie pomału jedna po topingu , fiming @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Listopada 2023 @Pablo 1988 może ta bez treningu patrzy jak potraktowales inne.. i nie ma chęci do życia hehehehe 🙂 rośnie jednak i coś tam się powiększa. Pamiętaj że każdy stres opóźnia automata więc tak na prawdę to paradoks ciąć automaty bo one maja z założenia być szybsze 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Listopada 2023 @Mr.Green ale też ostatnio robiłeś toping to nie na automatach??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Listopada 2023 @Pablo 1988 to co teraz uprawiam w boxie to nie są automaty i nie robiłem topingu na automatach bo to nie ma raczej zbytnio sensu w mojej opinii. Nikt Ci jednak nie "zabroni" bawic sie po swojemu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Listopada 2023 @Mr.Green racja dziękuję napewno ta nauka nie idzie w las 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Listopada 2023 @Pablo 1988 jeżeli chodzi o jakieś cięcia itd. To tylko sezonowe. Automaty to z założenia szybki plon. Szybko rośnie i kwitnie więc nie utrudniamy tego procederu. Każdy trening i dokuczanie automatom sprawią że się mula a one maja ograniczony czas na wegu który im zakłócasz poprzez cięcia. Roślina zamiast iść do przodu i się rozwijać, muli się i walczy ze stresem zamiast skoncentrować się na niezakłóconym wzroście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopada 2023 Siema 8 listopada pokazała parę biały włosków i od środy nawet następne nie wychodzą czy to może być jakiś down?? Trzymać to dalej? Pestka od fastbuds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2023 Witam od pokazania paru włosków minelo 5 dni i nic się nie dzieje czy możliwe jest reweg?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2023 @Pablo 1988 jak ja tak meczysz to możesz tym opóźniać jej rozwój oraz fazę kwitnienia. Automata powinno się jak najmniej męczyć bo może się obrazić.. 🙂 Reweg samoczynny w automacie to chyba jakaś mutacja genetyczna musi być lub coś w tym stylu. Raczej nie reweguja się same.. bo to bez sensu. Jak możesz to pisz też o warunkach w boxie, zawsze to mniej pytań.. jak co. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2023 @Mr.Green Lst plus fryzjer poleciał i tyle wilgotność 60 temp.25 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,319 Napisano 13 Listopada 2023 @Pablo 1988 warunki mają komfortowe. Wychodzi na to że dużo stresu i to spowolniło wzrost. Moje panny mają chyba 26 i 28. Tylko lst delikatne i mało stresu. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2023 Dlatego nie wiem co jest pięć moze słabe geny no nie wiem potrzymam do końca @WymiataczMega twoje widzę konkretnie wyglądają:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2023 @Pablo 1988 może to przez ten ciężki start.. a może coś tam nie gra. Tak jednak wyglada dobrze ogólnie jako stan. Może coś ja blokuję.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2023 @Mr.Green moze byc Panie gubernatorze dziwi mnie to że automat ma krótki weg a ta ma ponad 40 dni pokazała plec i nic trzymałbyś czy wek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2023 @Pablo 1988 ciężkie pytanie. Ja bym nie ciał w ogóle automatów.Wiem że ta nie cięta tak no trochę słabo wygląda jak na 40dni.. 😕 A jaka Ty masz ziemię peYpomnij mi jakbys mógł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2023 @Mr.Green Sterlux pH 5.5 / 6.9 tamte poszly na naukę czytsa ciekawość jak się będą zachowywać po trenigach🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Listopada 2023 A może to jeszcze wega jest co myślicie?? Pokazała parę włosków i tyle szczyt i odnogi rosną 😬😬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2023 Po tygodniu pokazania włosków moze parę sztuk doszło chuj wie co nią się dzieje bo nie możliwe żeby automat miał taki długi weg??co robic zakończyć jej żywot moze jakies sugestie?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,319 Napisano 15 Listopada 2023 @Pablo 1988 mordo jak ci nie wadzi to zostaw ją. Mówisz że przybywa preflowerów. Daj jakieś ich focie👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach