WymiataczMega 2,327 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 spoko towarez👊. Ten PK co używam ma proporcje 13-14, shogun chyba 9-18 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2023 Siemanko Zielona Załoga 2 razy white widow tak sobie to rosnie jakby chcialy a nie mogły strawbery wyjebalo do góry kwitnie musiałem lampę podnieść do góry cos tam idzie mimo to że ja dojebalem nawozem myślę że ladnie obrodzi jak nic nie odjebie haha pozdro swiry auuuu jebac biede😎😎💪aaaa i lałem samą wodę dawac jej na kwitnienie??czy jeszcze samą wodę?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 2 Grudnia 2023 @Pablo 1988 yo, czym świecisz, sypałeś tą azofoske? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2023 @grolsch3 siemano miałem na początku hpsa 250 ale zdjęciem to i ma leda 6 zarowek ,tak na początku zapodałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 2 Grudnia 2023 @Pablo 1988 jak to są sezony to za duże są międzywęzły, przynajmniej dla mojego oka. Może za dużo sypnales im tego specyfiku, dobry nawóz ale bardzo silny. Może azot trochę Ci blokować przejście na flo, a może za mało fotosyntezy i nie może zaczaić o co biega. Przemyśl, wskazuję tylko moje przypuszczenia 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2023 @grolsch3 czyli co zrobić najlepiej ? To automaty strawbery była gęsta bardzo dojebalem wizytę u fryzjera i może dlatego tak wizualnie wygląda na każdym rozgałęzieniu tworzą się wloski myślę że dobrze da z dnia na dzień przybywa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 2 Grudnia 2023 @Pablo 1988 ja ziomek nie łapie ktora to która 😂 ta co nie jest położona to zapewne automat, nie lubię ich 😉 a ta co położona to jak jej obcinałes wiatraki na tym etapie to jej nie pomogłeś. Lej wodę daj dużo światła i w miarę wysoko, 40cm? Jak masz tyle miejscaJ.Jak będą się wyciągać dalej to będziesz obniżał. Nie wiem czy dobrze myślę, ale ja tak bym kombinował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2023 @grolsch3 @grolsch3 te co leżą to 2 x white widow a ta co stoi😄to strawbery banana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 2 Grudnia 2023 @Pablo 1988 ja widziałam jedno zdjęcie Ty patrzysz na nie cały czas. Dlatego nie lubie ruderalis w genie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 2 Grudnia 2023 @Pablo 1988 dobrze poszły od ostatniego razu. Ale jak dla mnie mało światła mają. Sprawdź chyba @Prepers pisał coś o jakiejś aplikacji którą można to sprawdzić 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 2 Grudnia 2023 PPFD Meter np. ale te aplikacje to mi się nie chce z nimi bawić. Zależy jak sobie telefon obrócisz to sobie wynik możesz podpasowac 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2023 @WymiataczMega możliwe już nic nie grzebie niech będą pod tymi żarówkami led mam hpsa 250wat i 2 razy 600 wat ostatnia moja uprawa pod lampami tak myślę tylko i wyłącznie oudor sezony mnie interesują te piekne potężne krzaczory 💪😄😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 2 Grudnia 2023 @Pablo 1988 na aucie piękne bestie wyrastają chociaż z tych też będzie co palić morda. Banana bestia będzie a widowy elegancko porozkładane 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2023 Dzisaj musiałem dojebac cięcia Myślę że strawbery da solidnie a poniżej 2 x ww @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 5 Grudnia 2023 @Pablo 1988 ciekawe ile będzie Ci kwitła, narazie ładnie obrosla ile lejesz nawozów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2023 @szamayo zobaczymy dopiero początek bede sugerował się trichomami większości celuję w bursztynowe ta moja strawbery po przejściach narazie leje samą wodę odstana ponieważ przenawozilem roślinę i nie chce jej już dobijać 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 5 Grudnia 2023 @Pablo 1988 mordo ładne zielone chwasty💪 koko dżambo i do przodu!! auuu auuu🔥🔥🔥🧨🧨🧨 Haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2023 Miska na nogi 2 razy white widow zamęczyłem je no ale trudno, strawbery ladnie sobie kwitnie i zaczyna nabierać wyglądu oby tak dalej mam cicha nadxieje ze zbuduje konoretne szczyty👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Grudnia 2023 @Pablo 1988 te bursztyny to przereklamowane są 🙂 Naczekasz się w pizdu a wcale jakiegoś extra kopa nie dostaniesz. Będzie samo mleko to i tak zetniesz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach