Gość Napisano 21 Listopada 2023 Mogę to zapodawać teraz??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2023 @Pablo 1988 Nie, to jest pk, czyli dodatkowy fosfor i potas , jakie dajesz od około 4 tygodnia kwitnienia, jak masz kwiatostany odpowiednio rozbudowane, więc mają wtedy zapotrzebowanie na uzupełnienie pierwiastków, jakich brakuje w stężeniu, jakie jest w podstawkach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) Jak w życiu bywa strawbery przenawozilem nawozem na kwitnienie pewnie ja znowu opóźniło po takiej dawce no trudno myślałem że będzie palenie na święta haha ale nic z tego a 2 razy white jedna po kontuzji zlamany toping gałązka pękła nie dało rady odratowac sama problematyczna uprawa nie ma to jak oudor Pozdrawiam Zielona Załoge z Fartem male nie groźne skarabeuszki😄😄😄👍👍👍👍🪴🪴🪴🪴🪴yoooooooo Edytowane 26 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 627 Napisano 26 Listopada 2023 Na święta nie, ale za to co będzie po świętach 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2023 @szamayo będzie co będzie kolego twoje jak tam kwitną już wariatki?:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 627 Napisano 26 Listopada 2023 @Pablo 1988 chciałbym żeby już kwitły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Listopada 2023 Siemano Zielona Załoga mam pytanko chce wyciąć doły do paru dni ponieważ nie chce żeby dół zabierał energię szczytom moge to zrobić od razu na raz?? Czy ogólnie po trochę bardziej delikatnie chodzi o to że kwitnie roślina i nie chce żeby coś się już wydarzyło czy może się z (hermic)?? 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Listopada 2023 @Pablo 1988 Doły możesz wyciąć na raz. Hermi głównie z powodu przerwania ciemni, czyli jej zakłócenia światłem. Jak chodzi o fryzjera to możesz tym jedynie zwolnić roślinę na chwilę nic więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 jak bestia? Ruszyła się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 @WymiataczMega siema cos tam się dzieje nie mówię że nie przenawożenie opanowane doły z rana wykarczowalem 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 git. Moje chwasty wciąż głodne. Nie mam już do nich siły hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 @WymiataczMega pokaz chętnie obadamy sytuację powiem Ci szczerze że ostatni raz sądzę automaty one błędów nie wybaczają 😅😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 wiem coś o tym mordo. Ja jeszcze następny grow z auto lecę. White widow mam parę pestek z Barney's Farm 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 @WymiataczMega jasne jak są pestki to można się bawić ja tylko sezony od następnej uprawy lece😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 @WymiataczMega ladnie wygląda na 3, 4 tydzien floo?chyba się nie myle😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 zaczyna się trzeci 15 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 @WymiataczMega to dobrze idą nasz cos na puchnięcie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 dostają super PK pół dawki, ograniczyłem azot. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 @WymiataczMega obczaj sobie na samej górze ponoć to jest dojebane mam to i będę zapodawać ale jeszcze czasu heheh;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach