IridiumXan 81 Napisano 14 Września 2023 (edytowane) Pierwsza uprawa nie pykła, pora na podejście numer dwa. Acapulco Gold, od razu w 8L doniczce, doświetlana przez Mars Hydro TS600 w boxie 40x40x120. Pierwsza pomoc od @Zielone krainy Więc liczę że się uda :D Aktualnie tylko Rhizotonic i Cannazym, reszta nawozów z ziemi Royal Mix od plagronu. Dzisiaj 10 dzień od wyjścia z ziemi. Przyjmę wszystkie rekomendacje. Pewnie mogłem jeszcze jedno wcisnąć do boxa ale chyba nie ma co się rzucać na dwa krzaki na raz. Chyba że?.... Edytowane 14 Września 2023 przez IridiumXan 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 14 Września 2023 Na moje oko ładna, zdrowa 😉 A to pomarańczowe co to jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 14 Września 2023 @WBB Plastik bo nie chciała się do zdjęcia ułożyć lepiej :D już nie ma tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Września 2023 @IridiumXan powodzenia i grubych topów życzę. Masz dobrego pomocnika to jest ogromna szansa na sukces 🙂 widze że zielony zaraził Acapulco goldem pół forum xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 14 Września 2023 @Mr.Green Hahaha no jak szef każe Acapulco gold to tak trzeba robić. Postaram się regularnie wrzucać aktualizacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Września 2023 @IridiumXan Lecimy, a zielony król sprawi, iż plon będzie królewski. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 14 Września 2023 Uwaga na tego Acapulco, ja ususzyłem sampla full mlecznego w mikrofalówce na 50W 5 min, nabiłem małą lufę pół na pół z tytoniem, zjarałem i myślę w sumie spoko takie delikatne, ale plecy coś mnie rozbolały, to się jebnąłem do łóżka. To jak już się położyłem, to już tak leżałem 2 godziny walcząc z głową, żeby zwolniła z natłokiem dziwnych myśli Trzeba mieć respekt i nie przesadzić, bo rzeczywiście paranoidalnie potrafi zadziałać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 15 Września 2023 @Bob drzewny o kurde. To chyba nie dla mnie w takim razie. Chociaż ja malutkie dawki i tak lecę. Dorzuciłem Auto White Widow do tego jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Września 2023 @IridiumXan no to kiepsko, bo auto potrEbuje wiecej swiatla, a pozniej jak zmienisz na 12h to lipa z niego wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 15 Września 2023 @vego1989 jak tak ostatnim razem dorzuciłem automaty i zbytnio się nimi nie przejmowałem.... po jakiś 40g ze sztuki z nich wyszło. I jeden z tych automatów z rozlazłymi trochę topami najlepiej chyba klepie, a jebie skunem strasznie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Września 2023 @WBB trzymałeś je na 12h? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 15 Września 2023 @vego1989 no razem z sezonami rosły więc musiały się dostosować.... 18/6 a później 12/12. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Września 2023 @WBB no to spoko, czyli coś wyszło z tego, ale pewnie pełnego potencjału nie złapały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 15 Września 2023 @IridiumXan ja miałem przerwę 8 msc, to też miało na pewno ogromny wpływ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 15 Września 2023 @vego1989 miałem 2 darmowe pestki, Zielony mówił że spoko dodać mogę to czemu nie. @Bob drzewny To zanim mi zakwitnie to mam trochę czasu żeby się przygotować haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 19 Września 2023 Niestety, WW Auto narazie nie wyrasta, mam tutaj natomiast update i pytanie - czego brakuje wg tych liści? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 19 Września 2023 CalMag lejesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 19 Września 2023 (edytowane) @WBB narazie tylko Rhizotonic i Cannazym wg zaleceń Zielonego. Popatrzyłem w necie i wygląda na niedobór magnezu faktycznie. @Zielone krainy Co sądzisz? Edytowane 19 Września 2023 przez IridiumXan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 19 Września 2023 2 minuty temu, IridiumXan napisał: @WBB narazie tylko Rhizotonic i Cannazym wg zaleceń Zielonego A to ja się nie wpierdzielam... gdzie mi tam do naszego Zielonego 🙂 Ja bym u siebie walnął CalMag i pewnie przy okazji coś jeszcze 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IridiumXan 81 Napisano 19 Września 2023 @WBB co jeszcze na przykład? CalMag mam w gotowości jak coś. Mam jeszcze jakieś Growy i Bloomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach