Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Resi666 napisał: Czuje się taki nieprawdziwy 😔😔 Bądź prawdziwy i dawaj nam tu o tym zwiększeniu tricho. No wiemy że genetyka i jednak bio jedzenie. To już wrzuciłem. Podpowiedziałem Ci jak i reszcie gdzie np poszukać. Rqs i tam wymieniają co jeszcze. Np wahania temperatur noc/dzień co podaje w swoich relacjach, odpowiednie widmo światła, czy jak to Vampi aka Miss World podaje czyli szok termiczny - podlewanie zimną wodą. Jak już chcesz kogoś potwierdzać pomiędzy dyskusja dwóch kolegów z Forum to chociaż rób to sprawiedliwe. Albo widzisz co pisze albo jesteś multikontowiec ewentualnie ślepy wyznawca króla 😁 bo na pewno nie jesteś bezstronny 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Grudnia 2023 8 godzin temu, Lasir napisał: Korci mnie żeby tu pisać ale nie wiem sam.Jestem dobrym psychologiem i uważam, że niepotrzebnie się kłócicie.Różnica charakterów nie powinna mieć takiego znaczenia. Tu nie chodzi o różnicę charakterów ani nawet o to czy lepsze jest bio czy mineralne. Chodzi o pewne zachowania które nie powinny byc akceptowane w społeczeństwie, a już z pewnością nie powinno się im przyklaskiwać. Ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka... 😉 8 godzin temu, Lasir napisał: Ale to są dwubiegunowe sprzeczki.Złe porownania, całkowicie dwie rózne rzeczy... Sprecyzujesz? Podejrzewam że wiem o co masz na myśli, nie wiem... może nie ma sensu wkładać znowu kija w mrowisko. 8 godzin temu, Lasir napisał: To walka na ego Zgadzam się, ale była ona jednostronna. 6 godzin temu, Zielone krainy napisał: Trzeba umieć walczyć i robić to na wysokim poziomie. Całkowicie się zgadzam, przełóż to teraz na wszystkie dziedziny życia, w sensie ten wysoki poziom. 6 godzin temu, Zielone krainy napisał: Od czego zaczął się problem dla ciebie ? Zwierz się, jak możesz, a może coś na to zaradzę Śpij dobrze, nie musisz w nocy odpisywać, możesz w dzień, wieczorem, ogólnie gdy znajdziesz na to czas. Wyżej wyjaśniłam to już Lasirowi. Mam nadzieje że też juz rozumiesz skoro faktycznie do tej pory mój przekaz do Ciebie nie trafiał. Uffff.... nawet mi się dzisiaj raz nie skasowało to co pisałam. 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 @Lasir tnij krzaka juz. To jest super klon. Pierwszy gen z genów pradawnych, ukryty przed mineralnymi demonami i zapomniany przez organersów. To jest Prajm.. Genus Prajm.. Protoplasta wszystkich strainow. W nim ukryte zostało całe DNA wszystkich odmian. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2023 @Lasir pokażesz całą roślinę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 18 Grudnia 2023 @Lady Green Żeby sobie dokładnie przypomnieć co miałem na myśli muszę wprowadzić się w podobny stan a to dopiero później 🙂 @Mr.Green i bardzo się cieszę bo to White Widow 🙂 @Grzechoczący Grzechotnik jasne, chwila 🙂 Mam ich więcej 🙂 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 18 Grudnia 2023 mmm zrobiła się świąteczna atmosfera 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 18 Grudnia 2023 Ale tylko jedna świruje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Grudnia 2023 16 minut temu, Lasir napisał: @Lady Green Żeby sobie dokładnie przypomnieć co miałem na myśli muszę wprowadzić się w podobny stan a to dopiero później 🙂 Spoko, luz 🙂 nie musisz tego przetwarzać ponownie, nie będe Ci tego robić 👍 O tych szamanach za to możesz potem ponawijać. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 18 Grudnia 2023 @Lady Green Jak się dobrze skupie to wszystko sobie przypomne, ale wieczorem najpredzej 🙂 A moich mikstur nie chciałabyś widzieć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Grudnia 2023 10 minut temu, Lasir napisał: A moich mikstur nie chciałabyś widzieć 🙂 @Lasir chętnie zobacze jak nam tu coś zechcesz pokazać. 🙂 I chętnie poczytam jak o tym zechcesz opowiedzieć. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Grudnia 2023 Lasir takie coś pewnie trzyma obok boxa 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Grudnia 2023 @WBB no to odpada... potem ludzie chodzą tacy w kropki... 🙂 Dla jasności, mnie to absolutnie w żaden sposób nie przeszkadza u innych ani nie razi mnie to też w żaden sposób, ale u siebie by mi przeszkadzało. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2023 @Lasir ładne rośliny, jaki seedbank? Godzinę temu, Growerseed napisał: mmm zrobiła się świąteczna atmosfera 😄 W każdej rodzinie, musi być kłótnia żeby smacznej karpia się jadło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 18 Grudnia 2023 35 minut temu, WBB napisał: Lasir takie coś pewnie trzyma obok boxa Nie no żonka woli w kuchni być 🙂 @Grzechoczący Grzechotnik Dutch Passion @Lady Green na szybko.Zupka buraczano.bananowa.Stoi sobie już ze 2 tyg. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Grudnia 2023 3 minuty temu, Lasir napisał: @Lady Green na szybko.Zupka buraczano.bananowa.Stoi sobie już ze 2 tyg. I w jakim celu tak sobie stoi już te 2 tygodnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Grudnia 2023 1 minutę temu, Lady Green napisał: I w jakim celu tak sobie stoi już te 2 tygodnie? Bo bardziej mu smakuje Winiary z torebki.... jak mi 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2023 @Lady Green to naturalny nawóz, ferment w innej wersji niż knf 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 18 Grudnia 2023 @Grzechoczący Grzechotnik @Grzechoczący GrzechotnikO tych trichomach czytałem tu https://www.marihuananasiona.pl/Jak-poprawic-produkcje-trichomow-konopi I jeszcze na innych stronach ale teraz nie pamiętam gdzie ( przez ostatnie miesiące bardzo dużo czytałem i i ciężko mi teraz to sobie przypomnieć) ale jak wrócę z pracy postaram się poszukać... Nie jestem niczyim wyznawcą nie znam tu nikogo konto mam od nie dawna... wypowiedziałem się tylko na tyle na ile posiadałem wiedzy na dany temat... przepraszam jak poczułeś w moje wypowiedzi jednostronność.. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 18 Grudnia 2023 @Resi666 za co przepraszać. Ubliżyłeś komuś czy co? Jacy dumni wszyscy. W dupach się pojebało haha 1 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 18 Grudnia 2023 @WymiataczMega Ziomeczku mi tam nie szkodzi powiedzieć przepraszam...tworzymy jedną wielką zieloną rodzinę ♥️☘️ i musimy żyć w zgodzie 💪 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach