Gość Napisano 19 Stycznia 2024 @Lady Green to co pisza, a co wychodzi w praniu to pewnie sie juz sama.przekonalas... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 19 Stycznia 2024 @WBB napisz.. nie pierdol się w tańcu 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2024 @WBB @WBB dajesz Ziom!😅 Ps. Jakieś prądy dzisiaj ?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 19 Stycznia 2024 3 godziny temu, WBB napisał: żel zabierz 😇 Głodnemu cały czas chleb na myśli? Przypomniałeś już żonie kto w domu spodnie nosi? 😊 Jak nie to polecam, przyda się Wam obojgu. 😉👍 @vego1989 no właśnie nie wiem jak to jest... W namiocie uprawiałam tylko pestki mojej produkcji. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,796 Napisano 19 Stycznia 2024 Te kobiety na forach growerskich to maja przejebane 😅 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 19 Stycznia 2024 @Boczelli a specjalnie założyłam konto tutaj a nie u konkurencji żeby pewnych rzeczy uniknąć. Ech.... za bardzo się tu z niektórymi osobami spoufaliłam, za bardzo.... 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 19 Stycznia 2024 @Lady Green myślę że nie mają z Tobą szans 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2024 @Mr.Green wielu to nie ma startu do takich upraw jak zrobila @Lady Green , co niektórych dupka może piec 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 19 Stycznia 2024 No i teraz ja się zawstydziłam... 🤭😊 Dziękuję. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2024 @Lady Green nie ma za co dziekowac, Te Twoje 2poerwsze uprawy to przeciez petarda. Duża powierzchnia, dobry sprzęt,a przede wszystkim jest ręka do tego, tak trzymaj !Kibicuje mocno 😀🤘🤜🤛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,796 Napisano 19 Stycznia 2024 @Lady Green zawsze moglas udawac faceta xD A co do uprawy to na prawde bardzo przyzwoicie, ale sprzet tez dobry. 👆 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 19 Stycznia 2024 17 minut temu, Boczelli napisał: @Lady Green zawsze moglas udawac faceta xD Nie potrafie oszukiwać... taki już "wybrakowany" człowiek jestem 🤷♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 29 Marca 2024 515k wyświetleń? 👀 chyba jakaś pomyłka o jedno zero? @Tester przenieś prosze temat do zakończonych lub usuń... 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach