Udyr 2,139 Napisano 16 Stycznia @Lady Green no tak 40 minut to najbiedniej jest od miasta do miasta. Mieszkam właśnie w takim miejscu 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 16 Stycznia @Udyr podczas śnieżycy czas się wydłuża, tym bardziej na północnym zachodzie na wielosezonówkach... 😅 Fajnie tam macie. 🤍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 17 Stycznia Na jakiej wysokości umieścić lampę roślinkom ktore dopiero będą wychodzic z ziemi? Do tej pory zawsze zostawiałam na parapecie... i zawsze się wyciągały. 70 cm będzie ok? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Stycznia @Lady Green będzie ok...zawsze to lepiej niż parapet 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 17 Stycznia @Resio666 a Ty uprawiasz juz cos? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Lady Green powinno być ok, czyli niedługo nowa fr 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Stycznia @Lady Green Jeszcze nie ( pomieszczenie docelowe nie może być jeszcze zagospodarowane ) i to mnie wkurwia bo już bym leciał z sezonami a tak będę zmuszony sadzić Automaty bo nie wyrobie się z sezonami do wakacji a prawdopodobnie mam lot na wakacje i dupa cipa 😕 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Resio666 spokojnie sezona zrobisz do wakacji, chyba,ze wakacje masz w maju 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Stycznia @vego1989 No właśnie nie bardzo bo pomieszczenie nie mogę jeszcze zagospodarować 😕 i najgorsze na dzień dzisiejszy nie wiem kiedy będzie więc dupa ... ale modlę się codziennie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 19 Stycznia Jak długo będe musiala trzymać na wegu 2 rośliny aby zapełnić moj namiot? Efekt będzie wystarczająco satysfakcjonujący? Qrcze, takiej lipy z nasionami nie miałam nigdy... Indica mi się zachciało próbować... 🤦♀️ i nie wiem czy kiełkować coś innego i potem sie martwic o suszenie poza namiotem, czy zostawić tak jak jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia @Lady Green ciezko okreslic...musiałabyś robić jakiś topping, lst I siatka najlepiej,przekładać,układać.... mysle ze ok 40-50dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 19 Stycznia (edytowane) @vego1989 z hst to z 4 roślinami za długo schodzi, co dopiero z 2... Aż tyle cierpliwości to chyba nie mam. 🙈 Bardziej myślałam o wielkich donicach i lst, no ale chyba łatwiej dokiełkować coś... Edytowane 19 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 19 Stycznia A to mają być 2 sztuki w 1x1m? Zrób to... bo mnie to strasznie ciekawi jak takie coś idzie.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 19 Stycznia @WBB biore taką opcję pod uwagę... ale jeszcze nie wiem jakby to mogło wyglądać... Jakie nawozy zamówiłeś? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 19 Stycznia @Lady Green jeszcze żadnych... muszę nasiona władować w easyplugi to wtedy już nie będzie odwrotu i nie będzie ociągania się. Ale będzie Plagron.... się dzisiaj zastanawiam czy brać ich CalMag czy dokupić z BioBizza bo coś tam zostało mi jeszcze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 19 Stycznia Myślicie ze z tej trzeciej roślinki coś będzie? Wydawało mi się że te listki są sklejone ale wygląda na to że są zrośnięte. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 19 Stycznia Kask zrzuciła to ja myślę, że coś będzie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 19 Stycznia @WBB obyś miał rację. 👍 Tu dla porownania jej siostry. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 19 Stycznia 6 minut temu, Lady Green napisał: obyś miał rację. żelem intymnym ją potraktuj i niech się rozluźni 😛 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 19 Stycznia @WBB nie mam, nie używam. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach