Skocz do zawartości
Gość

xxno name, 1x1, lumatek attis pro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Udyr podczas śnieżycy czas się wydłuża, tym bardziej na północnym zachodzie na wielosezonówkach... 😅 

Fajnie tam macie. 🤍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Na jakiej wysokości umieścić lampę roślinkom ktore dopiero będą wychodzic z ziemi? Do tej pory zawsze zostawiałam na parapecie... i zawsze się wyciągały. 70 cm będzie ok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green Jeszcze nie ( pomieszczenie docelowe nie może być jeszcze zagospodarowane )  i to mnie wkurwia bo już bym leciał z sezonami a tak będę zmuszony sadzić Automaty bo nie wyrobie się z sezonami do wakacji a prawdopodobnie mam lot na wakacje i dupa cipa 😕 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@vego1989 No właśnie nie bardzo bo pomieszczenie nie mogę jeszcze zagospodarować 😕  i najgorsze na dzień dzisiejszy nie wiem kiedy będzie  więc dupa  ... ale modlę się codziennie 😄 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jak długo będe musiala trzymać na wegu 2 rośliny aby zapełnić moj namiot? Efekt będzie wystarczająco satysfakcjonujący? Qrcze, takiej lipy z nasionami nie miałam nigdy... Indica mi się zachciało próbować... 🤦‍♀️ i nie wiem czy kiełkować coś innego i potem sie martwic o suszenie poza namiotem, czy zostawić tak jak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Lady Green ciezko okreslic...musiałabyś robić jakiś topping, lst I siatka najlepiej,przekładać,układać.... mysle ze ok 40-50dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@vego1989 z hst to z 4 roślinami za długo schodzi, co dopiero z 2... Aż tyle cierpliwości to chyba nie mam. 🙈 Bardziej myślałam o wielkich donicach i lst, no ale chyba łatwiej dokiełkować coś... 

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WBB biore taką opcję pod uwagę... ale jeszcze nie wiem jakby to mogło wyglądać... 

Jakie nawozy zamówiłeś? 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green jeszcze żadnych... muszę nasiona władować w easyplugi to wtedy już nie będzie odwrotu i nie będzie ociągania się. Ale będzie Plagron.... się dzisiaj zastanawiam czy brać ich CalMag czy dokupić z BioBizza bo coś tam zostało mi jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Myślicie ze z tej trzeciej roślinki coś będzie? Wydawało mi się że te listki są sklejone ale wygląda na to że są zrośnięte. 

6.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi