Mr.Green 4,309 Napisano 15 Stycznia @vego1989 to pisz śmiało 😄 ja pestek mam w chuj to mi to wisi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 15 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, vego1989 napisał: Nie chce brac z neta fotek... Tylko weź pod uwagę że z tego forum to też "z neta". 🙂 Edytowane 15 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @Lady Green to co zakładasz nowa fotorelacje?😎🤗 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @Lady Green dziękuję Kochana, akurat mam 3 bez ogonków 😉 uda sie to dobrze, nie to trudno, nic nie trace 😄 dam znac co mi odpisali 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 16 Stycznia @Pablo 1988 właśnie nie wiem... Z tych z white label nic nie będzie... i trochę mi się odechciało.... długość flo pozbawia mnie innych możliwych opcji... a 3 sztuki to troche mało... 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @Lady Green a takie pytanko ty to wszystko przepalasz ? Czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 16 Stycznia @Pablo 1988 22 godziny temu, Lady Green napisał: zapasy na 1000 lat robię. 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia (edytowane) Dziękuję za Twoją wiadomość. Bezpłatnie wyślemy Ci zamówienie zastępcze. Twój nowy numer zamówienia to: xxxx Gdy tylko wyślemy Twoją paczkę, otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem zawierającą informacje o śledzeniu przesyłki. Dokładnie testujemy nasze nasiona przed wystawieniem ich na sprzedaż; jednakże w rzadkich przypadkach mogą nie wykiełkować, ponieważ są organizmami żywymi. Aby zwiększyć szanse na pomyślne kiełkowanie, na naszym blogu znajdziesz kilka przydatnych wskazówek. Aby uzyskać więcej informacji, sprawdź poniższe łącza. • Kiełkowanie konopi • Kiełkowanie nasion konopi indyjskich — Przewodnik rozwiązywania problemów Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogłaś doświadczyć. 😄 Edytowane 16 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia Wysłali te 3co nie poszły...critical,og kush I bubble kush 😁 chiciaz myślałem że coś dorzuca w gratisie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia @Lady Green 3 godziny temu, Lady Green napisał: @Pablo 1988 Nie pierdziel piękna z tymi zapasami 🤣🤣🤣 Nie wiedzialas co to wiadro, a chcesz nam wmówić że zapasy na 1000 lat robisz, twoja uprawa to wzór komercyjnej 🤭 Albo masz dużo znajomych co jaraja, ale jak wie duzo osób też chujnia, ja się trzymam zasady na własny użytek, i przy 1m jak u cb jest problem co z tą trawka później robić 🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 16 Stycznia @Prepers jak nie wiedziałam co to wiadro? Przecież pisałam ze ostatni raz paliłam w liceum na wagarach jak nie było nic innego. 🙂 1m wzór komercyjnej...? Troche inne mam wyobrażenia... 🙂🤷♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia @Lady Green To nie był atak poprostu wiem że ty przez rok 700g nie wyjarasz 🤣🤣, a jak nazwiesz 700g z metra 🤣🤣? 700x50=35000 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @Prepers ale co Ty liczysz ? Troche glupota liczyc komus kto ile spali. To jest kazdego indywidualna sprawa, dla mojej przyjemnosci @Lady Green może jak zdrowie pozwoli i 100miesiecznie palić i nic mi do tego... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia @vego1989 Ja się tylko śmieje, nie rozumiem po co się spinasz , jak lejdi chyba zrozumiała że się drocze, dla mnie to może nawet 1kg palić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 16 Stycznia (edytowane) @Prepers co to x50? 🙂 x50zł? U mnie chodzi po £160-£200 za uncje, zależy co i jakie. Licz jeszcze raz. 🤭 P.s. przynajmniej po tyle kupowałam 2 lata temu... teraz to nawet nie nie wiem co i za ile... 🙂 Edytowane 16 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia (edytowane) @Prepers przy takiej ilosci to pewnie po 20zl w hurcie. Ja to bym się tak nie bawil, duże ryzyko wpadki.Sorry jak Cie urazilem, nie chciałem się spinać do Ciebie.😁 Edytowane 16 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia @Lady Green Dlatego napisałem w złotych, bo niewiem kompletnie nic o UK, najbliżej byłem w Szkocji @vego1989 Zależy Byczku od qualitetu, ale 1kg- 15/28zl 1kg dark weeb chuj wie czego to są śmieszne pieniądze, ale chuj wie co to jest, i jak to robią 1kg-1000e tego ciemnego materiału od arabów co po Europie lata tonami, 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Stycznia @Prepers wszystko to chuja warte 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 16 Stycznia @Prepers Szkocja to też UK. 😉 Też byłam, pięknie tam jest, tylko zimą trzeba uważać bo lubią drogi zamykać "niespodziewanie" 🙂 ...a są miejscówki/hotele gdzie najbliższy sąsiad czy sklep minimum godzine autem oddalony. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia @Lady Green W takim miejscu byłem, w ogromnym domu Szweda jakby na klifie, jeden z najpiękniejszych domów jakie widziałem dookoła nic, ale tak dosłownie nic ma kilku sąsiadów, ale tylko o nich opowiadał, nie było widać ich domów 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach