Mr.Green 4,309 Napisano 10 Stycznia @Lady Green to ile Ty masz tych pestek 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 10 Stycznia @Lady Green Zfascynował mnie Twój wynik, i twoja uprawa, a na mars hydro się zawiodłem, a więc wjeżdża lumatek. Ty masz go 2.7 czy 2.9? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @Prepers no to grubo jedziesz ziomeczku💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,088 Napisano 10 Stycznia @Mr.Green nie liczyłam ale kilkaset pewnie będzie... 😅 @Prepers ja mam 2,7, namiot 1x1. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 657 Napisano 10 Stycznia @Prepers Jak model miałeś Mars ? bo nie chce mi sie szukać 🙂 ale fajny sprzęt kupiłeś 🙂 będzie moc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Stycznia @Lady Green skąd tyle tego 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 10 Stycznia @Resio666 fc 4800 Evo 2.85 umol/j ogólnie to nie mogę o niej nic powiedzieć, mi przyszła rozwalona, a jak chciałem wymienić do teraz nie wysłali, a na stronie sam możesz zobaczyć że teraz sprzedają pre-ordery tego modelu przed 15 stycznia, a więc zwróciłem lampę i pocisnalem 300km po lumateka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 657 Napisano 10 Stycznia @Prepers Ok kumam 🙂 ale bez dwóch zdań z Zeusa będziesz zadowolony kocur @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,088 Napisano 11 Stycznia 15 godzin temu, Mr.Green napisał: @Lady Green skąd tyle tego 😮 Już pisałam dwa razy 😁 Z mojego outa, nie usunęłam męskiej rośliny. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,088 Napisano 13 Stycznia (edytowane) Nie wiem czy dobrze pamiętam.... z czym mialam ziemie lightmix wymieszać żeby te mini muszki się nie pojawiały? Z mączką bazaltową? Edytowane 13 Stycznia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 657 Napisano 13 Stycznia @Lady Green Tak mączką bazaltowa zwalcza szkodniki ale czy najebie mini muszką 😄 pewnie tak ( zmieszaj wierzchnią warstwę ziemi z mączką ) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,088 Napisano 15 Stycznia Nie wiem co z nimi będzie.... 2 jakby się całkiem zamknęły. Wydaje mi się że one były nie do końca dojrzałe... Tych dugich tempo tez nie powala. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @Lady Green masz sporo na zapasie, kielkuj nasteone 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,088 Napisano 15 Stycznia @vego1989 nie będę kombinować... czekam cierpliwie, będzie co ma być. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @Lady Green będziesz tutaj ciągnąć następna FR czy nowa zakładasz?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,088 Napisano 15 Stycznia @vego1989 wlaśnie nie wiem... Raczej nową założę, zobacze najpierw jak im pójdzie to kiełkowanie itp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Stycznia @Lady Green Hahaha piękna idziesz jak burza, wynik miałaś kilka stówek większy niż mój 🤣 Musisz mieć dużo znajomych co palą 🤭 Bo licząc siebie i żonę, oraz 100 co spalamy +/- co miesiąc, to kolejną uprawę prowadzę dla hobby nie palenia 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,088 Napisano 15 Stycznia @Prepers pisałam kiedyś że zapasy na 1000 lat robię. 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @Lady Green Kochana mam prośbę, jesteś w stanie dać fotkę 4pestek, tylko takich gdzie widac ze jedna tylko wyszla a 3nie? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Stycznia @vego1989 a ty co nasionofil pestek z ogonkiem 🤣? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach