moonka 3,401 Napisano 6 Stycznia @Lady Green ze 2x dziennie na 10minut przez pierwsze 2 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 6 Stycznia @moonka dzieki, to tak będę robić. 👍 Qrcze moglam naklejki z opisami na słoiki nakleić nie na pokrywki.... 🤦♀️ Bede teraz musiala tego pilnowac zeby nie namieszać. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,401 Napisano 6 Stycznia @Lady Green byl to jeden z powodow, dla ktorego zainwestowalem w takie sloiki😂 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 6 Stycznia @Lady Green Lady jestem pod zajebistym wrażeniem wyniki godny pierdolonego mistrza growingu 💪🔥❤️ szacunek dla Ciebie! brawo klaszcze rękoma ,udami i jajami 🤣🤣💪💪♥️ @Lady Green Możesz kupić sobie saszetki do utrzymywania wilgoci no i pamiętaj wypełniaj słoiki do 70 % ...💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Stycznia @Lady Green ja otwieram przewaznie z 2-3razy dziennie. Gratuluję wyniku, jest piękny, te kwiaty Cie kochają 🤩Czyli więcej zebrałaś niż ostatnio ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 6 Stycznia @moonka wlaśnie miałam wczoraj takie kupić i zapomniałam... 🤦♀️ Na kolejną uprawę kupie. @Resio666 dziękuję, może wystarczy rękoma 🙈 @vego1989 tak, więcej i to sporo więcej. 7 minut temu, Resio666 napisał: no i pamiętaj wypełniaj słoiki do 70 % ...💪 Qrcze... no i teraz bede myslec, sprawdzać i byc moze przesypywać... 🤦♀️ Jeden słoik ma więcej wolnej przestrzeni na dole, inny na środku, jeszcze inny u góry... każdy inaczej, ale czy 70% to tego nie oblicze 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 6 Stycznia @Lady Green A zapomniałem zapytać jak z mocą? bo smak dopiero będzie zajebisty po curingu..klepie okrutnie,? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 6 Stycznia (edytowane) @Resio666 szczerze mówiąc każda jest inna i jeszcze nie każdej próbowałam. Ja jestem bardzo zadowolona i troche niezręcznie mi zachwalać. 🤷♀️ Ta ktorej probowałam wczoraj trafia do grona ulubionych, trzeba uważać z ilością aby nie przesadzić, po niecałym joincie na 2 osoby odcina nogi co nigdy w zyciu mnie wcześniej nie spotkało (tzn chodzić mogłam ale nogi mialam jak z waty)... przy mniejszej ilości burza w mózgu pierwsza klasa. Smak jointa też po prostu rewelacja, czysty i lekki jak chmurka, delikatny, słodko owocowy. Jedna smakuje czystą cytryną (obstawiałam od początku ze ojcem nasion był jakiś lemon, ale nie wiem jaki dokładnie, no i z pewnością nigdy wcześniej w całym moim życiu nie paliłam czegoś aż tak cytrynowego jak to co mi teraz urosło), inna smakuje tak jakby korzenno-ziemiście, jeszcze inna ma taki mleczno-słodki smak. No jest w czym teraz przebierać, potrzebuje troche czasu aby ogarnąć co jest co. 🙂 Edytowane 6 Stycznia przez Lady Green 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,401 Napisano 6 Stycznia @Lady Green bo nie ma to jak swoje swieze palenie🙂 prawie kazda odmiana jaka sadzilem smakowala duzo ciekawiej niz wszystko co palilem wczesniej. O mocy nawet nie wspomne bo jaram jak smok a pewnego razu zabilo mnie pol jointa i nie umialem dojsc z ogrodu do domu okolo 10 metrow🙈 Nic tylko ciesz sie wynikiem oraz jakoscia🙂🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 6 Stycznia @Lady Green mój weed już dwa tygodnie w curringu. Mam topa bez słoikowania i porównam go z topem po😎. Już sam wygląd to kolosalna różnica. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia @Lady Green najlepiej to: Tydzień 1 - 3x dziennie Tydzień 2 - 2x dziennie Tydzień 3 - 1x dziennie Po takich 3 tygodniach jak wszystko jest cacy to wystarczy 1x w tygodniu otworzyć. Po takim zabiegu temat może leżeć 1000 lat jak rzesza 😉 Za kaDym razem na kilka do kilkunastu minut i potrząsnąć słoikiem 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 6 Stycznia 7 godzin temu, moonka napisał: nie umialem dojsc z ogrodu do domu okolo 10 metrow🙈 Ta sama sytuacja, tez z 10 metrow miałam ale udało mi się, przez całą drogę musiałam sobie patrzeć na nogi bo mi się wydawało że się nie prostują, tylko ze na takich ugiętych idę 🙈😅 Koleżanka wstała i po 2 krokach wróciła na fotel, jak doszłam do siebie to wypuściłam jej psa żeby się nie czuła samotna. 🙂 Jeszcze raz dziękuje za wszystkie Wasze cenne rady i cierpliwość dla mojej osoby. 🤍 @Tester wydaje mi się ze temat mozna dodać do zakończonych. 🙂 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Stycznia @Lady Green hahahahah piękny wynik, pewnie u piękniej pani, życzę dużo zdrówka, i smacznego palonka. Sorki że zajebałem sprawę z tym wiadrem, ale czytałem że sobie sama dałaś radę:) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia @Lady Green @Lady Green fajne tam grono masz.. upalone koleżanki.. 😄 partner pewnie szczęśliwy 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 7 Stycznia @Prepers jak to się mówi, nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba... @Mr.Green nie było go w domu... 😎 Ale tak czy inaczej zadowolony, a jakże, tylko z innych powodów 🤣 najważniejsze dla niego że nie dałam się namówić na wyjście do pubu i siedziałam "bezpiecznie" w domu... 🤷♀️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 7 Stycznia Mega robota! 👍 Piękny wynik! Tak trzymaj 👏👏👏 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 9 Stycznia Skoro pochwaliłam już kilka krzaczków to mały update. Ta najbardziej dojrzała roślina (ta na której pod koniec tworzyło się tyle bananów) jest niezbyt ciekawa w smaku, tak jakby brudny dizel, kurz? choć nie wiem jak smakuje kurz... ale chyba tak go sobie wyobrażam, no i straszna, straszna słabizna... Tej z fochem moc też nie zachwyca, smak też niezbyt ciekawy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Stycznia @Lady Green I jak myślisz jaka przyczyna ? pestki ? błąd w sztuce ? będziesz prowadziła dochodzenie ? opowiadaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 9 Stycznia @Resio666 nie mam pojęcia... obstawiam geny... 🙂 Fajne w tym jest to, jeśli chodzi przynajmniej o moje pestki, że teraz już na dosyć wczesnym etapie bede w stanie odroznić mniej więcej co jest czym i czy chce zeby to rosło dalej czy nie... Tylko ta płeć mnie odpycha od tych moich pestek... 🤦♀️ i nie wiem czy zamawiać czy użyć znowu moich... Wykiełkować znowu 20, potem zredukować wg własnego widzimisię do 10 i liczyc ze polowa z tych 10 co zostanie bedzie roślinami żeńskimi? Tylko żebym w takim układzie z samymi męskimi nie została... 🙄 A chciałabym zapasy na 1000 lat zrobić skoro tak można jak już Pan Green wspominał... 🙂 póki prąd mamy itd itp... 😅😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 9 Stycznia @Lady Green Powiem Ci tak kup tym razem 🙂 poczuj różnicę 😄 zapasy zapasami zrobisz innym razem 😄 jakieś inne może @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach