Lady Green 2,134 Napisano 3 Stycznia @Prepers dzięki za wyjaśnienia, zaraz zbieram się do domciu to sprobuje. Butelka o jakiej pojemności skoro na raz mam to wciągnąć? 🙈 Ja pale tylko wapka lub jointy ale robie zawsze czyste, bez tytoniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Stycznia Dodam że wiadro to nie bongo, chodzi w tej metodzie żeby szybko naciągnąć dym, i go schłodzić ciekawą metodą przy wodospadzie jest wstrząśnięcie butelka z dymem, i szybkie spalenie zostaje świetny posmak, i dym jest dwlikatny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Stycznia Dopiero co domownikom zapach rosnącego zielska zapodowałaś.... teraz dojdą chmury z butelki bo nie dasz rady całej wciągnąć 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Stycznia @Lady Green najlepiej 1.5l, albo 2 zrob sobie wodospad, i nie miel towaru, też staraj się nie zapchać lufki, i na pierwszy raz wbij luźno, i tak cię porobi mówię ci. Wyśle ci fotkę jak dojadę do domu jak ma to wygladac @WBB A mi się wydaje że pójdzie luźno 🤣 Moja żona nie jara wiader, ale jak ja namowie to jebaniutka nawet nie pisnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,134 Napisano 3 Stycznia @WBB mam wolną chatę jeszcze przez kilka dni, nic nikomu przeszkadzac nie bedzie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Stycznia @Prepers ja jarałem kiedyś z Niemcem jak holenderski hasz przywiózł. Pokazał nam te wiadra.... po którymś tam jak jebnął i wstał to się normalnie na worki z kartoflami w piwnicy wyjebał. Trzeba było skurwysyna podnosić a ze 100kg ważył 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Stycznia Taka ciekawostka mam ziomka który lubi opalać lufki, i kiedyś kupił odemnie 1000 zapchanych lufek po 5 zł🤯 Opala je do teraz, a już będzie prawie 2 lata @WBB Ja znowu Niemca jak uczyłem wiadro palić to jebaniutka jedno za drugim na pierwszy raz palił, ale palił jointy jak smok, i ważył ponad 200kg, jak jechaliśmy na robotę potrafił 0.5l jegermeistra za kółkiem wypic Tydzień temu zmarł, niech mu ziemia lekka bedzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 3 Stycznia @Lady Green polecam wiadro 👍 @Prepers to mistrz wiadra🔥👍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Stycznia @WymiataczMega Byku były takie okresy że z plastikowej butelki nad parą łyżka soki zbierałem, a po zważeniu 6,5g na ściankach było 🤣🤣 I jakby mi to ktoś powiedział, a bym na oczy nie widział to bym nie uwierzył 🤣🤣 Mogę wam kolekcje dzisiaj podesłać około 300/400 zajebanych lufek 🤣 Kupuje je kartonami w pl, bo w de ciężko kupic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 3 Stycznia @Lady Green jeśli aktualne obstawiam 650g z możliwością pomyłki o 50g na plus może u ciebie trafię. Lubię takie zagadki bo jest fajna zabawa jak połowa forum aktywnego bierze w tym udzial 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,134 Napisano 3 Stycznia 38 minut temu, Prepers napisał: Wyśle ci fotkę jak dojadę do domu jak ma to wygladac Dzięki, butelki 1,5 i 2l juz czekają, lufki kupilam 4 na wszelki wypadek gdybym coś potłukła... u nas na szczęście w kazdym polskim sklepie przy kasach leżą do wyboru do koloru. @WielebnyMerry chyba będzie mniej jak nadal bede podbierac w takim tempie... 🙂 Oj duuuużo teraz tego jaram, duuuużo.... Zobaczymy, szczerze to nawet nie chce mi sie tego drugi raz wazyc, no ale zrobie to by w prawidłowy sposób zakonczyc fotorelacje. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,134 Napisano 3 Stycznia Edit: Ta dziura do wodospadu to na samym dole butelki ma byc? Ups... myślałam ze się odpowiedzi połączą... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 3 Stycznia @Lady Green Tak na samym dole ( czysta fizyka ) 🙂 ps. było miło Cię gościć 🙂 R.I.P Lady 😄 @Lady Green 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 3 Stycznia @Resio666 wszystko zajebiście wytłumaczone👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Stycznia A gdy nie ma lufki zawsze pozostaje nasadówka 13+ 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Udyr kiedyś na baletach.. widziałem typa co palił z jednorazowego długopisu BIC.. jebany 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 3 Stycznia @Udyr Dokładnie kurwa wariacie wiesz ile razy miałem przejebane u Wujaszka za te nasadki 😄 ja jebie @Mr.Green Tez paliłem kilka razy 😄 nie polecam 🤢 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Resio666 kurde może byliśmy razem na balecie xD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,134 Napisano 3 Stycznia Powiem Wam ze szału to nie robi... 🤷♀️ w sensie wodospad. Wole wapka lub jointa... smak faktycznie inny, ciekawy, ale po fakcie zbyt gryzący w gardło, zdecydowanie to nie dla mnie. No i na raz nie dałam rady, nawet nie probowałam. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Lady Green wiadro jest dla narkusów 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach