WBB 2,119 Napisano 16 Grudnia 2023 @Lady Green nie wiem co Ty tam sobie wmawiasz ale wcale tak nie jest i i tak Cię Kocham 🥰 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 16 Grudnia 2023 @Lady Green dziękuję 🤭@WBB podpuściłeś ją za bardzo. Przy następnym spotkaniu, na zastawionym stołem pełnym kiełbasy i śliwowicy wąż groszek opowie Ci jak obchodzić się z tak kruchymi istotami. @Lady Green on Cię naprawdę uwielbia. Ja to czuje we krwi. My w 3, czyli jeszcze Green to takie męskie chłopcy co lubią pożartować. Czasami przeginamy ale to serio spoko chłopaki i wiem jedno. Z ich strony nie znajdziesz dyskusji czy wojny, ale żarty 😁 jesteś jeszcze w trybie tzw zielonym. Nie wszyscy chcą być królami, raczej my z tych co dobrze się bawią niż przejmują resztą. Ochłoń i wróć do nas stara Lady, znaczy młoda, ale ta stara co była. Apeluje o to jak Ty kiedyś apelowałaś abym w węża się nie zmieniał 🙂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 16 Grudnia 2023 @Grzechoczący Grzechotnik aleś piknie to pedzioł... jak ksiądz na kazaniu z ambony 🙂 ps. Lady niedawno kończyła okres... może ma następny 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Grudnia 2023 @Grzechoczący Grzechotnik Pierdolisz zielony król, tylko kto jest jego paziem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 16 Grudnia 2023 @Prepers zielony tak jest królem, bez ironii. Robi to na mistrzowskim poziomie. Ale bardziej niż z ludźmi dogaduje się z konopiami. Paziami jesteśmy my, jego wiwrni poddani. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Grudnia 2023 @Grzechoczący Grzechotnik ja to powiedziałem w pol-ironii śmieszą mnie porównania do króla xd, ale jestem pod wrażeniem jego topów, i przy jakim świetle to robi 🙂 Forum o konopiach, a często każdy wszystko na poważnie bierze 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 16 Grudnia 2023 @Prepers luz, ja Twojego wpisu nie traktowałem poważnie. Ale mój napisałem w 100% z powagą, a to dlatego żeby nie było niedomówień. Szacunek od dzisiaj ma u mnie za uprawę, za resztę to już przemilczę. Chyba za dużo śliwowicy poszło, żeby później się waga zgadzała to bez sampli wieczór musiał być. Głowa pewnie boli dzisiaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 16 Grudnia 2023 No i znowu skasował mi się post... 🤦♀️ Chyba im więcej cytatów i emotek tym bardziej mi zamula.... No to jeszcze raz, teraz chyba na raty musze pisać... 🤦♀️ Godzinę temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał: Przy następnym spotkaniu, na zastawionym stołem pełnym kiełbasy i śliwowicy wąż groszek opowie Ci jak obchodzić się z tak kruchymi istotami. Oj koniecznie... musisz kolege wiele nauczyc, bo jak kiedys sie wybierzecie razem na "podryw" no to spłoszy Wam potencjalne wybranki bankowo i nie wiem czy Twoja charyzma to zdoła wyrównać. @WBB jak sie bierze to co Ty, w dodatku z takim skutkiem ubocznym o jakim pisałeś... no to sie nie dziwie ze myślisz ze kobiety mają okres co tydzień. Zdradze Ci pewną tajemnicę... Mamy okres co 4 tygodnie 😉 Godzinę temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał: Paziami jesteśmy my No wypraszam sobie... 😅😉 Jam tam jestem Lady G i zaden król korony z głowy mi nie strąci. 😉 1 godzinę temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał: @Lady Green dziękuję Nie ma za co, napisałam to co myśle. 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 16 Grudnia 2023 @Lady Green To jest taktyka... Na dobrego i złego policjanta 🙂 A zresztą nie możesz znać szczegółów naszej strategii 🙂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 16 Grudnia 2023 2 godziny temu, Prepers napisał: @Grzechoczący Grzechotnik 🙂 Forum o konopiach, a często każdy wszystko na poważnie bierze 🤣 Też zauwazyłem 🙂 a powinni wszyscy zbakani być 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 16 Grudnia 2023 @Lasir ja jestem haha 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 16 Grudnia 2023 Końcówka 9 tygodnia flo. Raczej bede je juz podlewała tylko wodą. Coś mniej piją ostatnio, od jakiegos czasu podlewam co 3 dni... Dzis dostały jeszcze calmag itd bez npk. Wymęczyłam je tez troche obrywając sporo liści. No i kładą się dalej, znowu będę musiała je poprawiać. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 16 Grudnia 2023 @Lady Green jak mniej piją to znaczy że kosa się zbliża 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 16 Grudnia 2023 @WymiataczMega podobno tak. 🙂 Czy takie ususzone liście w połowie, w topach, powinnam wyrwać pęsetą czy zostawic jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 16 Grudnia 2023 Ja bym się teraz nie męczył z tym... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Grudnia 2023 @Lady Green rośliny już nie puchną tak bardzo i nie zużywają większych ilości wody. To normalne gdy są na końcówce już 😛 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2023 @Lady Green dobre sztagany🙈🙈😁bedzie co zwijać w bletę😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidstr 2 Napisano 16 Grudnia 2023 Nie przeleciałem całego wątku.. możesz napisać jaki wentylator masz do tej lampy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 16 Grudnia 2023 @Lady Green Nie odpowiadaj!! Nie ma nie przeleciałem całego wątku. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 16 Grudnia 2023 @dawidstr secret jardin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach