Alexi 81 Napisano 15 Grudnia 2023 @dziurawy to samo co u mnie 😭 Trzymam kciuki 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @Alexi to mojego sasiada ziomka box 😛 wiec jak mowisz komus ma byc 45 -50 wilg a on to zlewa takie sa efekty 🙂 box u ziomka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 10 Stycznia @dziurawy grube topy 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia moj ogrodek box u ziomka za goraco , za duza wilgotnosc, za duzo nawozow 🙂 dolaczam zdjecie jak wygladalo na lampie 150 W a jak wyglada na lampie 300 W teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @dziurawy piękne szyszunie 😁Daleko do kosy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @vego1989 sama woda leci poki co wiec mysle , ze weekend i KOSA !!! czy ktos z was uzywal siatki do suszenia owocow ? zeby suszyc topy ? ktos ma jakies uwagi ? zalety ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 16 Stycznia @dziurawy jesli masz na mysli taka siatke to jest calkiem spoko jak za takie pieniadze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @moonka tak tak , wlasnie taka kupilem, by oszczedzic czas , ale jak czytam opinie to zdania sa podzielone ??!! np topy beda na jednej stronie plaskie od lezenia na siatce ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Stycznia (edytowane) @dziurawy jak luźno topy porozkładasz to powinno być ok chociaż ja bym raz na ile przekładał topki👊 Edytowane 17 Stycznia przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @WymiataczMega czyli to nie jest chyba najlepszy sposob ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Stycznia Ja jak kładę na jakiejś siatce to raz dziennie tam pierdolnę od dołu żeby się lekko poobracały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Stycznia @dziurawy czemu mialy by sie zrobic plaskie? Nie leza na sztywnej twardej powierzchni wiec nic im nie jest🙂 wczesniej suszylem na pieluchach tetrowych rozwieszonych na suszarce na pranie ale ta siatka jest zdecydowanie bardziej przewiewna. Na jedno pietro dawalem okolo 30gramow zeby lezaly wzglednie luzno i nie bylo scisku. Suszenie w moim przypadku trwa od 4 do 7 dni w zaleznosci od temperatury na poddaszu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @moonka poczytalem troszke , popatrzylem po fotkach , i jednak wiekszosc ma rozwieszona topa w dol , a jednak 130 dni walki o plon nie chce zmarnowac jakas siatka ? jak dla mnie jeden grzyb czy uloze to na siatce czy rozwiesze topami w dol ??? byc albo nie byc oto jest pytanie ???!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Stycznia @dziurawy ukladajac na siatce mozna powicinac wszystkie lodygi zostawiajac same czyste topy i mi o to chodzi. Nie lubie suszyc z lodygami bo ciezko mi wyczuc wilgotnosc topa. Niby top suchy i sie kruszy a wilgoc dalej moze siedziec w srodku lodygi. Kazdy ma swoje sposoby i robi jak uwaza za stosowne🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 20 Stycznia @dziurawy dobrze to wygląda 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia @WymiataczMega wyglada, wazy, pachnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 20 Stycznia @dziurawy kolejny grow też lemona zrobię 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia trzeba podziekowac kazdemu, kto dolozyl cegielke do tego malego projektu , choc od dawna nie widze tu kilku osob ???!!!! wynik mokrego ok 2,5 kg bardzo dobry wynik ostatnio bylo ledwo 1 kg mokrego , a teraz z jednego krzaka wyszlo tyle co ostatnio z 4 krzakow suchy wynik podam potem ale licze na 800 g @WymiataczMega ja z 3 raz z rzedu bede jechal lemona !! nie ma co zmieniac kocur jak dla mnie !! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Stycznia Wazyc mokry temat to jak mierzyc chuja z jajami 😅 Nie no ladny wynik 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach