Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2023 @cejerowski21 Liście uschnięte usuwaj od razu, a szczególnie te z okolic topa , bo plecha może nie czekać, ale wejść w każdej chwili, jak masz obumarłe części rośliny w topie, jakie wyschły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Listopada 2023 @Zielone krainy coś tam obciąłem, ten liść na drugim zdjęciu, co z nim się stało? Niektóre z liści wyglądają jak zwłoki ogarnę to wszystko przy następnym podlaniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 20 Listopada 2023 @cejerowski21 jesień. Liście kończą swój żywot i odpadaja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Listopada 2023 @cejerowski21 wygląda jakby gnił. Takie to się za wczasu odcina najlepiej.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2023 @cejerowski21 Usuwaj to, co martwe i suche, a wychodzi z topa, bo z plechą jest tak, że może jej na wierzchu nie być widać, a w środku topa się rozwija właśnie z powodu tych martwych tkanek uschniętych liści. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 21 Listopada 2023 @cejerowski21 siema powiedz mi te żarówki się mocno rozgrzewają ? Bo moje troche ciepłe się robią ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 22 Listopada 2023 @Monako moje nagrzewają się tak że parzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) Dzien 75 i 85, zepsuł mi programator czasowy więc roślinki mają od dzisiaj 24/0 światła. każda dostaje litr wody z ok 12ml miodu Topy white widow twarde jak skała a lemona ciut mniej zbite, ale nadal kamienie, w wysuszonym samplu znalazłem jedno nasiono Wypadło z topka, więcej nie znalazłem Edytowane 23 Listopada 2023 przez cejerowski21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Listopada 2023 @cejerowski21 dobre kolby 👍 nasiono kitraj na następny grow👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 23 Listopada 2023 Jednak znalazłem, ogółem 2 albo 3 pestki w tym topku, więc to herma? Mocowo czuć że klepie o co tu chodzi? Ciąć ją jak najszybciej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) 76 dzien lemon haze 86 dzien white widow Edytowane 24 Listopada 2023 przez cejerowski21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 24 Listopada 2023 @cejerowski21 nie przejmuj się już pestkami. Jak z trichomami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) @WymiataczMega ostatnio jak patrzyłem to głównie mleko, nie przejmuje się tym że są nasionka jestem zadowolony z mocy oraz efektów nasiona nie robią mi różnicy Edytowane 24 Listopada 2023 przez cejerowski21 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 24 Listopada 2023 @cejerowski21 dobrze to wygląda 👍. U mnie jeszcze ze 3-4 tygodnie do kosy. Będziesz miał co palić 🔥👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 24 Listopada 2023 Dzięki wszystkim za śledzenie i dopingowanie! Obstawiajcie ile wyszło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Listopada 2023 @cejerowski21 będzie z 40.. 😛 Może 50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 25 Listopada 2023 @Mr.Green ja dam ciut więcej @cejerowski21 55/60 moim skromnym okiem jak boby twarde 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2023 @cejerowski21 fajnie wyszło i dobrze się oglądało twoja FR stawiam 55 60 pozdro i z Buchem AVE👊💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 26 Listopada 2023 30 dobrej klasy jakości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 26 Listopada 2023 @cejerowski21 szkoda że nie ma zdjęcia całości, cięzko się połapać zeby nie policzyc czegos 2x. 🙂 Ja obstawiam jakieś 1,5 uncji, może 2... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach