Gość Napisano 24 Września 2023 siemaa co te twoje roslinki takie smutne, bez zycia jakos wygladaja ? tak dziwnie jakos ?? czy sa takie mega ciemne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 24 Września 2023 @dziurawy zdjęcia robione przy wyłączonej lampie miały noc dlatego oklapnięte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 24 Września 2023 White widow dzien 25 lemon haze dzien 15 Poprawiam lst u obu roslin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 25 Września 2023 Dzień 26 i 16 lemon 500ml wody+ 2ml root juice +5 kropel bio grow white widow 750ml wody + kilka kropel bio bloom + 0,5ml top max PH WODY 6,3 poprawka lst przy Lemon haze, złamanie jednej łodygi która chyba udało mi się złożyć Chętnie przyjmę wszelkie wskazówki 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 25 Września 2023 Podlane.... powyginane..... wskazówka na dziś: Daj im spokój kilka dni na pewno się odwdzięczą😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Września 2023 @cejerowski21 widzę że masz trochę miejsca, ta duża bym odsuną od ścianek boxa jak się da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 25 Września 2023 @Zycienamaxa do czwartku mają odemnie spokój 😄 @vego1989 właśnie nie wiem jak to zrobić bo odsunąłbym i zrobił ciut inne ustawienie w boxie, tak że jedna roślina będzie z przodu druga z tyłu/ po prawej i po lewej je ustawić tak żeby każda miała połowę boxa tyle że przeszkadza mi to że trzyma wszytsko drut od spodu obie roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 25 Września 2023 Odcinaj te druty... jak im fryzjera później zrobisz bez wyciągania? 🙂 Chyba, że dasz radę tam zanurkować i powycinać ładnie 😉 Ps. Jak Ci się przypadkiem z jakiegoś powodu szarpnie boxem to mogą być ranni... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 25 Września 2023 @WBB czyli mówisz żeby white widow, ta która już kwitnie podpinać całą? Nawet ten drucik który jest przyczepiony do boxa do dolnej części rośliny? Odpiąć ją tak kompletnie? Nie wyprostuje mi się cała +20cm? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Września 2023 @cejerowski21 rozepnij ja, ustaw jak ma być i popraw, nic im nie będzie przy takim zabiegu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 25 Września 2023 @vego1989 tak jutro zrobię z ta która już kwitnie, ta druga jeszcze zostaje przypięta dopóki nie zacznie kwitniac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 26 Września 2023 Odwiaz od tych rurek w namiocie... żebyś mógł wyciągnąć całą donice z boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Września 2023 @cejerowski21 spokojnie odepnij jedna I druga ustaw jak ma być,popraw lst i bedzie gitara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 27 Września 2023 Dzień 28 i 18 Jutro podlanie, a dzisiaj usuwanie wszytskich elementów które trzymają łodygi z kwiatostanami przy ziemi. Druty idą out, podwiązuje tylko jedną łodygę żeby kwiatostany na niej dostały więcej światła. Złamana łodyga Lemon haze ma się tak sobie niby nie obumarła ale jednocześnie nie zrosła się, hmm. Zostawiam podpórkę tak jak wcześniej jutro podlewam i poczekamy co dalej. Usunąłem trochę liści które zasłaniały szczyty. Niektóre liście z tych obciętych były lekko żółte/ żółte/ żółkły, co po niektóre miały miejscami ciutkę brązowe placki, chyba po prostu obumierały no i niedobór calmagu, tak mi się wydaje. Jeśli ktoś wie to proszę pisać co tam powinienem im podlać jutro. Niżej fotki To ta złamana lodyga Jedyna łodyga która nadal jest pod drutem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Września 2023 Czyli było LST ale rozmontowales wszystko? To planty się teraz rozprostują 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 @WBB dokładnie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 28 Września 2023 @WBB tak mi napisałeś żeby zrobic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Września 2023 @cejerowski21 rozpiąć, ustawic jak ma być a następnie śpiąc spowrotem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 28 Września 2023 @cejerowski21 no jak? Mi chodziło o odwiazanie drutu od rurki namiotu. Bo to tam wyglądało jakbyś drut zamiast o doniczkę przywiązał do rurki. I każde szarpnięcie donicą mogło by złamać planta... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 28 Września 2023 @WBB robiąc lst przywiązałem dół łodygi drutem do ściany namiotu żeby naciągnąć łodygę u dopiero ją gielem, @WBB @vego1989 czyli podpinać spowrotem? 😆 myślałem że to jakaś sztuczka ze odpina się całą jak kwitnie i nie wyprostuje się 😆 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach