Góral 297 Napisano 29 Września 2023 (edytowane) Muszę przyznać że ten Apricot Oreoz pięknie kwitnie będzie tutaj bardzo dużo soczystych topów 😍😍😍😍😍😍Aż się geba cieszy to jest piękne normalnie ☺️☺️☺️☺️ Edytowane 29 Września 2023 przez Góral 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2023 @Góral Ladnie idzie, mi zal wolnego miejsca 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 29 Września 2023 2 minuty temu, vego1989 napisał: @Góral Ladnie idzie, mi zal wolnego miejsca 😅 Jak tylko zetne 7 x Kalashnikova AK-47xWhite idzie do tego boxa teraz już zawszę box będzie pełny A co do zapachu to nie jebie typowym skunem tylko zapach owocowy bardziej cytrusowy taki.Ciekawe jak to będzie klepać bo Strawberry Banana robi piękną robotę 👌👌👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Października 2023 (edytowane) Moja piękna rośnie jak na drożdżach a topy Wielkie i twarde przy otwieraniu boxa w domu czuć cytrusami.Teraz wiem że to było Moje przeznaczenie 🤣🤣🤣🤣 Cieszę się jak małe dziecko jak widzę jak ładnie rośnie sobię i potem mogę jarać swoję topy😜😜😜 Edytowane 7 Października 2023 przez Góral 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Października 2023 Dorzuc coś na puchnięcie topów 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Października 2023 Od dwóch tygodni leci big bud Advanced nutrients @Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 7 Października 2023 Polecam super pk od aptusa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Października 2023 8 minut temu, WymiataczMega napisał: Polecam super pk od aptusa Dzięki może następnym razem spróbuję teraz korzystam z tego co mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 7 Października 2023 Spoko loko✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Października 2023 @Góral to powinno być konkretnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Października 2023 20 minut temu, Mr.Green napisał: @Góral to powinno być konkretnie 😉 Też tak myślę ale zobaczymy jak to wyjdzie przy ścince 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Października 2023 @Góral zapowiada się bardzo dobrze. Dużo miejsca. Całe słońce ☀️ dla siebie. Papu jest. Roślina jest bardzo rozbudowana i widać że raczej dobry Gen. Jak jeszcze trochę utyje to zaraz zaczną się gałęzie uginać.. a wtedy to nawet nie chcesz jej na wagę kłaść xD bo po co xD jak widać że jest gruba xD i stówka jest na liczniku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Października 2023 @Mr.Green Myślę że z tej rośliny wyciągnę dobrze ponad 100 Strawberry Banana nie była aż taka a 104 g palenia było dlatego jestem dobrej myśli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 12 Października 2023 (edytowane) Siemanko dzisiaj jest 5,5 tygodnia(39 dni) jak Apricot kwitnie 😍😍😍 Myślę że jeszcze z 1/2 tygodnie i można ścinać co myślicie? Edytowane 12 Października 2023 przez Góral 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 @Góral sporo jeszcze przezroczystych, może nawet i dłużej jak 2tyg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 12 Października 2023 2 minuty temu, vego1989 napisał: @Góral sporo jeszcze przezroczystych, może nawet i dłużej jak 2tyg. Więc i dłużej posiedzi sobię mi się nie spieszy 😉😉Za tydzień znowu sprawdzę trichomy 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqubek000 115 Napisano 12 Października 2023 @Góral piękna choinka😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 12 Października 2023 43 minuty temu, Jaqubek000 napisał: @Góral piękna choinka😃 Też oko mi się cieszy jak otwieram boxa 😉😉😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanMatejko 17 Napisano 13 Października 2023 Jedna pannica na taki box to jak królowa normalnie dla siebie tylko najlepszy sort! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Października 2023 @JanMatejko normalnie.. jak Diana. Zaraz skonczy martwa 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach