Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @vego1989 zależy co chcesz osiągnąć i jaki jest projekt. Po urlopie startuje z nowym tematem i tam będzie dlugi weg. Najdłuższy jaki będę robił 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green też się sugeruje wielkością rośliny, treningiem i ogolnym ich stanem. Narazie mialem najdluzszy 40dniowy, zastanawiam sie nad 50dniowym. Ale tez mi chodzi po glowie projekt z 30dniowym wegiem. Wszyatkiego trzeba spróbować 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @vego1989 ja leciałem 3 tygodnie wega i było ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Greena czy w nowym projekcie też udział wezmą słoiki? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @WBB nie. Tym razem będą dwa duże krzaki. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 Wy mówicie o miesięcznym wegu xd a ja przy pierwszej uprawie jak miałem wyrzutka z parapetu i dałem go do boxa dopiero po dwóch miesiącach, i nie wiedziałem kompletnie jak się do tego wszystkiego zabrać, to wychodzi na to że w fazie wega była chyba z 5 miesięcy haha bo rosła 8 miechów:), teraz to mam automaty to chyba nie ma znaczenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 @czanczanek a wyszło coś z tego?🤔 Automat sam kwitnie po ok miesiącu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 no wyszło wyszło nie wiele bo tylko 56 gram ale bylo, to nie byl automat, sezonowka i miałem ja już wyjebac, ale sobie myślę zostawię i tak zeszło 8 miesięcy prawie, i jeszcze główny szczyt nie dojrzał przed ścięciem, ale już by nie doszedł a miał biale włoski jeszcze, boczne dolne topy elegancko i kopa ma nie z tej ziemi hehe 🙂 ale była od początku w złych warunkach I może dla tego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @WBB jak chcesz to dla Ciebie wsadzę jedna w słoik 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 31 Lipca 2023 4 minuty temu, Mr.Green napisał: @WBB jak chcesz to dla Ciebie wsadzę jedna w słoik 🙂 Nie, nie trzeba 🙂 Ja to się tylko zastanawiam czemu to nie gnije w tych słoikach 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @WBB jak odpowiednio podlewasz i dajesz jej chwilę żeby się delikatnie przesuszyla to nie ma powodów do gnicia. Tam są dobre bakterie które pilnują by te złe się nie woziły po słoju.. 😄 @WBB teraz mi konstrukcję zburzyles.. 🙂 bo sie wahałem czy następny projekt lecieć dwa giganty czy jeszcze więcej właśnie mniejszych doniczek niż na ostatniej relacji.. i już prawie byłem pewien że chcę gigantów.. 🙂 i przybyłeś Ty 🙂 😄 i teraz znowu chcę ich dużo 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 31 Lipca 2023 9 minut temu, Mr.Green napisał: teraz mi konstrukcję zburzyles.. 🙂 bo sie wahałem czy następny projekt lecieć dwa giganty czy jeszcze więcej właśnie mniejszych doniczek niż na ostatniej relacji.. i już prawie byłem pewien że chcę gigantów.. 🙂 i przybyłeś Ty 🙂 😄 i teraz znowu chcę ich dużo 😄 Hie hie... i o to chodziło 🙂 Czemu Ty masz mieć łatwiej od innych 🙂 Ale ja tez teraz dopakowałem 2 auto w miejsce jednego sezona. I po chwili żałowałem a nie miałem co z nimi zrobić więc urosły ale ścisk był. A namiot wydaje mi się, że i 2 sezonami bym zapełnił też. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @WBB wiesz co jest najgorsze.. jak robisz dwa krzaki..? Jak jeden się okazuję ciotą albo coś się spierdoli i ogólnie zostanie tylko jeden 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,117 Napisano 31 Lipca 2023 Teraz, Mr.Green napisał: @WBB wiesz co jest najgorsze.. jak robisz dwa krzaki..? Jak jeden się okazuję ciotą albo coś się spierdoli i ogólnie zostanie tylko jeden 😄 W sumie tego jeszcze nie wiem bo jeszcze mi się nic takiego nie przytrafiło (tfuuu) 🙂 Tzn ja te automaty wrzuciłem do kiełkowania od razu jak mi jedna z tych trzech strzeliła przy LST.... myślałem, że tylko 2 zostaną. A ta złamana (trzymało się to na włosku) ma teraz najwięcej tematu na sobie 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 1 godzinę temu, Mr.Green napisał: @WBB wiesz co jest najgorsze.. jak robisz dwa krzaki..? Jak jeden się okazuję ciotą albo coś się spierdoli i ogólnie zostanie tylko jeden 😄 No i jak masz kilka odmian do degustowania 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 tzn ? Ja lubię jak mam różne odmiany 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 @Mr.Green tak jak pisałeś. Masz 2,jeden będzie ciota i zostaje jeden. Masz 6 i nawet jak dwie nie wypala to zostaje 4. Ogólnie chodziło mi to że, jeżeli jest miejsce to lepiej sadzic kilka mniejszych i mieć walory smakowe jak i zapachowe kilku odmian niż tylko dwóch. Jak to kiedyś pisałeś, wynik końcowy będzie porównywalny jeżeli chodzi o masę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 dokładnie 😉 ale pokusa czegoś nowego.. i odbicie w druga stronę.. też jest wielka 🙂 Obecnie mam 8x8L i ścisk też jest 😄 Banana 🍌 Punch od Barneys Farm ciężko ujarzmić.. 130 cm już ma i jeszcze kilka dojdzie.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 @Mr.Green 😀 ja mam 3x11l teraz. Fat Banana, Sherbet queen i Specjal kusch od RQS. Miałeś może któraś z tych odmian i możesz się wypowiedzieć? Ja jestem mega fanem critikali, ale tym razem chciałem coś nowego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 Fat Banana w auto tylko miałem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach