czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Mr.Green@Zielone krainy zaraz wrzucę fote bo dla mnie to nawet pół potwór nie jest xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Zielone krainy @Mr.GreenMr.Gree Potwór to raczej nie jest xd chyba że jak go przełączę to będzie xd 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Listopada 2023 @czanczanek ile litrów ma doniczka? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Listopada 2023 @Zielone krainy no dobra, Ty potrzebowałeś tak długo bo Ci słabo szło.. ale 60 dni u niego.. Monster Matherfucka 🙂 @czanczanek bedziesz ją przełączał na parapecie..? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Lady Green 10 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 10 Listopada 2023 @Mr.Green haha żaluzje cyk w dół i przełączone 👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Mr.Green nie , do zdjecia wyciagnalem 😅 ale to przelaczyc już? @WymiataczMega noo wlasnie 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Listopada 2023 (edytowane) @czanczanek nie wiem jaką powierzchnie ma do dyspozycji i czym bedziesz ją karmił ale istnieje obawa ze sie nie zmieści 🙂 Btw. Ile Ty upraw jednoczesnie prowadzisz? Te rosliny z wrzesnia ścięte juz? (w sumie z lipca nie z września, od września o nich nie pisales albo przeoczyłam) Edytowane 10 Listopada 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Listopada 2023 No przełącz.. na co czekać aż tak długo. Ona ma już chyba ndosc tego vega.. daj jej poczuć trochę flo 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Lady Green scialem już dawno xd, teraz zmiesci sie wszystko 🙂 @Mr.Green oki to przelacze dzisiaj 🙂 @Lady Greenkarmie Biobizzem 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2023 @czanczanek Łodygę ma grubą, jak przełączysz to ten krzak zwiększy swoje rozmiary znacząco, roślina się będzie wyciągała do 2 tygodnia kwitnienia, a do tego dołącz czas po przełączeniu, jak przełączysz ją teraz to wejdzie na kwitnienie około 67-68 dnia, więc ten krzak będzie miał finalnie spore rozmiary. Tutaj masz dzień przełączenia na kwitnienie u mojej rośliny czyli 12/12. Tutaj masz dzień, jak pojawiły się pierwsze prefolwery, czyli weszła na kwitnienie. Tutaj masz pokazane, jak finalnie urosła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 (edytowane) @Zielone krainy łooooo grubo jakie pały xd soczyste, co to za odmiana ? I po ilu dniach od wyjścia z ziemi ja przełączyłeś? Edytowane 10 Listopada 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 05/09/2023 o 09:29, czanczanek napisał: Nie rozumiem jednej rzeczy, 4 ziarna są takie same tylko jedna roslina jest inna ale z tych samych szczyt różni się liśćmi i dojrzewaniem. Jeden prawie już doszedł a drugi tak jak by miał spowolnienie i różni się liściami Mozesz napisac jak skonczył ten dziwny szczyt? Tez mam aktualnie takiego jednego... Edytowane 10 Listopada 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 10 Listopada 2023 13 minut temu, czanczanek napisał: @Zielone krainy łooooo grubo jakie pały xd soczyste, co to za odmiana ? I po ilu dniach od wyjścia z ziemi ja przełączyłeś? Dołączam sie do pytania 😄 ? coś pieknego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2023 @czanczanek @Resi666 Acapulco gold, przełączona na 12/12 - 45 dnia od wyjścia z ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 10 Listopada 2023 57 minut temu, czanczanek napisał: @Zielone krainy łooooo grubo jakie pały xd soczyste, co to za odmiana ? I po ilu dniach od wyjścia z ziemi ja przełączyłeś? Toż to maczugi a nie pały. 😆 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Lady Green elegancko, nie mam zdjecia co prawda ale bardzo sie zbil w topy, i właśnie też tego nie rozumiałem że ziarna te same a wyszło jak wyszło. Ale chłopaki pisali ze to geny @Zielone krainy dzięki:) @Zielone krainy a od kogo to ziarno powiedz mi jesscze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Listopada 2023 @czanczanek pestki nigdy nie są identyczne. Chodzi o stabilność genetyczna i rozrzut w powtarzalności oryginału który chcemy osiągnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Mr.Green ale mają znaczenie też bo np od seedstocker to trochę lipa a jak wezmiesz od Barneyfarms to są lepsze podobno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Listopada 2023 @Zielone krainy jeszcze czeka i się zastanawia 😃 Ja bym nie dał rady pół roku na plon czekać xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach