czanczanek 278 Napisano 29 Listopada 2023 Tak wyglądają na dzień dzisiejszy, sporego fryzjera musiałem zrobić bo taki busz był że dramat, niby automatom się nie powinno obcinac ale to niewyobrazam sobie tego z taką ilością lisci. Z jednego krzaka to z 20 lisci musiałem wyciąć żeby LST poprawic i żeby to w miarę wyglądało:) mam nadzieję że się nie zblokują przez to 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2023 Zobaczymy co z tego wyjdzie zastanawia i ciekawi mnie ta twoja banana 💪🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 29 Listopada 2023 @Pablo 1988 no będziemy widzieć co to urosnie, na zdjeciach wyglada fikusnie hehe bede dawal na bieżąco:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 1 Grudnia 2023 I się zaczyna xd na jednej roślince jest tylko na paru lisciach takie coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 Ale Ty męczysz te automaty 😄 one nigdy nie dojdą 😄 Ile one maja? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 1 Grudnia 2023 @Mr.Green jak mecze jak nie mecze xd tylko jedna taka jest dzien 36 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 @czanczanek wyglądają na zmęczone xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 1 Grudnia 2023 @Mr.Green toś mnie kurwa pocieszył 🤣 no zmeczone bo jak tyle lisci ucialem xd pierdziele juz nie tne ale wstały już ładnie , ale co to za niedobor bo patrzyłem na niedobory i nie mogę znaleźć porównania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 @czanczanek daj im odpocząć heh 😄 ogólnie który tydzień tych roślin jest? Jedna ma 5 tydzień? Nie wiem czy to niedobór czy coś innego. Zdjęcie bez lampy byś musiał dać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 1 Grudnia 2023 (edytowane) @Mr.Green4 mają 5 tydzień a 3 około 4 tyg już Edytowane 1 Grudnia 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 @czanczanek to wole bez treningu jechać i też w około 5 tygodniu mieć większe rośliny jako auto. Ta była coś koło 5 tygodnia 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 1 Grudnia 2023 @czanczanek @Mr.Green to co to za odmiana ze tak szybko topy zaczęła kształtować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 @czanczanek Fat Banana od RQS Jak nie męczysz w ogóle automata to potrafi dobrze iść i przy odmianach indica szybko dochodzą a kwitnąć już zaczynają w 3 tydzień. W około 5 tygodniu wyglądają.tak jak wyglądają na zdjęciu. Oczywiście full oeganic 😉 Te 3 z lewej też miały około 5 tydzień 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 1 Grudnia 2023 @Mr.Green a to dobrze wiedzieć następnym razem właśnie mam zamiar zrobić bez treningu i zobaczyc co bedzie, a z jaka moca lampy startujesz? I wysokoscia nad nad sadzonkami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 @czanczanek 40% i wysokość średnio 60cm. Zależy jaka lampa i jaka powierzchnia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 1 Grudnia 2023 @Mr.Green Ok czaje 🙂 póki co dam im odpoczac i zobaczymy co bedzie dalej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 @czanczanek wyglada trochę jak niedobór wapnia. Podajesz jakiegoś calmaga? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 1 Grudnia 2023 @Mr.Green nie właśnie, ale dam teraz przy podlaniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 3 Grudnia 2023 I jak tego nie obcinac z lisci, masakra znowu się tak rozpiżdżyły ze szok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2023 @czanczanek u mnie tak sam co wytnę to za parę dni znowu to samo parę dni narazie się wstrzymam i znowu ciach ciach 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach