WymiataczMega 2,322 Napisano 4 Listopada 2023 U @moonkagliwicee wyglądało podobnie. Może on coś podpowie ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Listopada 2023 @WymiataczMega ok, dzieki bo nie jestem pewien ale jakoś dziwnie wygląda po prostu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Listopada 2023 @czanczanek Jakie masz warunki w namiocie? Może być za niska wilgotność w stosunku do temperatury otoczenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 4 Listopada 2023 @WymiataczMega owszem u mnie bylo podobnie. Na jednym krzaczku nadal mam te plamy ale rosnie zdrowo i poza dziwnym wygladem nic mu nie dolega. Nadal obstawiam ziemie ale pewnosci nie mam. Pod uwage bralem tez za duza wilgotnosc ale to chyba nie to 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Listopada 2023 @czanczanek kolor raczej na ok. Forma może odbiegać od normy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Listopada 2023 @Zielone krainy 75% wilgoc temp 25 st ale 20 cm niżej jest już 21 st @Mr.Green no wlasnie i nie wiem czemu, dzięki za info @moonkagliwicee kurde ja właśnie zmieniłem teraz na probe z TerraProfessional na Lightmix z Biobizz i moze dlatego nie wiem 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Listopada 2023 @czanczanek forma to zazwyczaj genetyka. Może mieć jakiś defekt ale też nie jest powiedziane że będzie chujowo.. miałem takiego automata co raz że każde liście miał lekko zmutowane i miały odrazu brazowoejace końcówki. Koniec końców roślina była zacna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Listopada 2023 @Mr.Green a propo formy to jest jakaś opcja? @Mr.Green acha no to może nie będę się martwił na zapas 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Listopada 2023 @czanczanek daj jej chwilę, niech pokaże swoje oblicze 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Listopada 2023 @Mr.Green luzik, dzięki za opinie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Listopada 2023 @czanczanek spoko. Gdzieś mam zdjęcia nawet tego co opisałem.. musiałbym poszukać 🙂 Jakby rosła taka.. to lipa. Bo z takiej nic nie będzie. Widać że dałn.. Ta co miała delikatna deformacje liści to wyrosla taka 🙂 dobry automacik z tego wyszedł 😉 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Listopada 2023 @Mr.Green elegancka wyszła a to tak nie mam jak na zdjęciu wcześniej naszczescie to może nie będzie tak źle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Listopada 2023 Obstawiam duże szanse że będzie ok. Niech podrośnie i niech pokaże swoją strukturę 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Listopada 2023 @Mr.Green Ale ten to chyba nie przeżyje, cały pomarszczony, nie wiem też czy nie zrobiłem jakiegoś błędu w nawozie bo dałem połowę dawki z tabeli ale tylko bioheaven rootjuice i activere dosłownie małe ilości, ale potraktowałem już każdego 500 ml wody z nawozem, kuknij jak będziesz mógł dziękuję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Listopada 2023 @czanczanek przecież żyje. To czemue miałby nie przeżyć 🙂 Chcesz siać nowe czy o co kaman 😛 Ogólnie to poczekaj na pierwsze właściwe liście. Te wcześniejsze różnią się od siebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Listopada 2023 @Mr.Green kurde na zdjęciu tak nie widać ale jest przyżółknięty trochę, spinam się bo zawsze miałem ładne zieloniutkie sadzonki zdrowe a te wyglądają, jak bym z rynsztoku je wyciągnął xd @Mr.Green na jakich ty nawozach lecisz ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Listopada 2023 @czanczanek BioTabs Czasami rośliny maja skazy genetyczne. To poprzez wielokrotne krzyżówki i mniejszą stabilizację genetyczna. Pestki nigdy nie są takie same prócz kilku odmian które są klasykami. Tak niby mówią 😉 Zobacz jakie wyjda właściwe liście i wtedy zdecyduj czy lecieć od nowa czy dać im szanse. Jezelit natomiast nie tokerujesz slabizny.. 😄 no to nikt Ci nie zabroni wysia czegoś nowego 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Listopada 2023 @Mr.GreenMr.Green poczekam tak jak radziłeś wyżej najwyżej pójdzie od nowa 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 7 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green siemanko, ale ten to chyba będzie taki jak Twój wcześniej co wysłałeś i nie wiem czy go trzymać, bo liscie te dwa klapły Edytowane 7 Listopada 2023 przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Listopada 2023 No wygląda na lekko pomarszczonego.. może nie jest aż tak zjebany jak ten mój jednak widać że coś z nim nie hallo. Pokaż wszystkie rośliny jak możesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach