Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @czanczanek IE wszystkie odmiany rosną tłuste i duże. Są różne specyfikację. Haze ma często taka formę ale jest ceniony za haj. Zawsze coś za coś 😛 Nie traktuj wszystkich jednym szablonem. Są różne odmiany o różnym działaniu,smaku wyglądzie, strukturze itd. Jedne lepsze do haszu a inne maja mega rześki i kreatywny haj.. każda roślina ma coś w sobie do powiedzenia 😉 o ile pestka nie jest zjebana 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 2 Września 2023 @Mr.Green nie no jasne, mam kilka jeszcze innych odmian 🙂 na następny raz ale wszystko będzie z innej parafii 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @czanczanek też można. Te zdjęcie które wrzuciłem to w sumie 6 różnych automatów 🙂 zawsze to jest jakas zabawa 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 2 Września 2023 @Mr.Green no ostatnio tak miałem, i jeblem się i okazało się że połowa to sezon a druga połowa to automaty, i miały rewegetacje dlatego rosły nowe na topach 🤣 ale teraz daje chyba same sezony, bo automaty mi się znudziły:D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Września 2023 Nie rozumiem jednej rzeczy, 4 ziarna są takie same tylko jedna roslina jest inna ale z tych samych szczyt różni się liśćmi i dojrzewaniem. Jeden prawie już doszedł a drugi tak jak by miał spowolnienie i różni się liściami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Września 2023 @czanczanek kup 10 i wysiej.. to zobaczysz dopiero co to genetyka 🙂 Odmiany to mix różnych genów.. i różnie to bywa. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 6 Września 2023 @Mr.Green ok, czaje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 8 Września 2023 (edytowane) Mam problem z liśćmi jak widać na zdjęciu w dwóch roślinach, i nie wiem o co chodzi podlewam tak samo zawsze na każdą donice 2 litry l. Dodam że mam zamontowany u góry wentyla fi 10 bo inaczej mam parowe straszna w boxie i temp i musi być bo są idealne warunki wtedy i tak myślałem bo on dmucha trochę na lampę i rośliny z góry czy jesy to możliwe że leci gorąc na liście z lampy ? Poprzez wentyla ? Edytowane 8 Września 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Września 2023 @czanczanek te jasne liście to zwyczajnie głód. Oparzenia od wiatru zawijają liście w łódki do góry. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 8 Września 2023 @Udyr ok, dzięki za info czyli muszę je podkarmić lepiej 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września 2023 @czanczanek niektóre rośliny maja większy apetyt i to jest tego oznaką. Dokarm 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Września 2023 @Mr.Green no widzę właśnie, juz dalem daweczke wiekszą 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 20 Września 2023 Jest jakiś sposób żeby topy bardziej napuchly ? Bo coś słabo im idzie w dwóch roślinach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 21 Września 2023 @czanczanek światła dużo dla szczytu i brak głodówki, nie ma niestety magicznych sposobów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 21 Września 2023 @Bob drzewny Ok obniżyłem lampę właśnie bo była za wysoko trochę, a lodygi się ugięty od topów ale mogły być grubsze jeszcze hehe xd chyba ze to odmiana taka 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 22 Września 2023 @czanczanek możesz podwiązać jakoś i lampa może być nawet pod koniec z 5cm nad szczytami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 22 Września 2023 @Bob drzewny a to nawet nie wiedziałem że tak blisko można lampę dac, to obniżę jeszcze 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Listopada 2023 @Udyr @Bob drzewny @Mr.Green Witam, mam prośbę bo coś mi się nie podoba w tym automacie zwróćcie uwagę jak wygląda sadzonka, dziwnie jakoś zawsze miałem takie fest zieloniutkie a teraz jakoś dziwnie wygląda, że odmiana taka i gen ? To jest big Bang auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,313 Napisano 4 Listopada 2023 @czanczanek daj bez lampy zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 4 Listopada 2023 @WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach