czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 (edytowane) @czanczanek a to z pierwszej uprawy, tak wyszly topki @Mr.GreenM to z pierwszej uprawy, takie ogien ze niedowierzalem, i to na mlecznych triochomach, i tez nawozy ograniczone Edytowane 30 Lipca 2023 przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 A co uprawiałeś za pierwszym razem? Spróbuj sezony 🙂 lepsze bestie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green Santa marta hazze, Critical XXl i OG Kush 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @czanczanek teraz lecę Bubba Kush. Zaczyna wyglądać fantastico 🙂 i też ma być mocny. Critical miałem i to dobre poczciwe odmiany są. Duże topy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green właśnie moja 1 uprawa byla strasznie chaotyczna , bo pomieszałem sezony z automatami i zaczęły re wegetacje.bo dałem swiatlo 20/4 później i się cofały sezony do wegetacji ale uratowałem.jakos bo naszczescie już pod koniec kombinowałem, i palnko pierwsza klasa, teraz wiem co mam w boxie hehe. Ale sezon dłużej trwa chyba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 To jest piękne co można odjebac w szafie 😄 i to jeszcze w tajemnicy przed światem.. 😄 hehhehe ale w kontakcie z innymi szafowiczami xD 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green no z Criticala topy sa potezne bo jak scinalem to nie moglem uwierzyć że to top taki hehe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @czanczanek zależy jak leży. Leciałem dużo mniejszych kwiatków i zmieniałem światło po 3 tygodniach. Krótki weg jak przy auto i ogień 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green pewnie ze tak, ja tam robie dla siebie tylko żeby nie kupować @Mr.Green no to jest plus bo właśnie tak wywołałem juz po 27 dniach kwitnienie w jednej ale maly plon byl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @czanczanek hmm to coś poszło nie tak. U mnie dało radę. Na start było 18 sztuk a zostało 15 docelowo. Tak było ją start Potem tak.. tak.. tak.. wiadomo. A potem tak. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 W sumie 1 uprawę zawdzięczam gościowi z tego forum, bo prowadzil mnie od samego początku, co i jak ale też dużo czytałem żeby coś skumac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 Można się bawić na wiele sposobów 🙂 Relację są w zakończonych. Niektóre z pewnością warto zobaczyć 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green ja pierdole ziomek 😁 widzę że staż piękny masz za sobą hehe fajnie to wygląda, to jakiego ty masz boxa ze to mieścisz wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 100x70 cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green ty na lampie Lumatek jedziesz ? @Mr.Green a to wiekszy niz moj ale nie jakoś dużo bo ja mam 80x80x180 ale mógłby być większy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 Mam 0.7 M2 także wiele różnicy nie ma Lampa to Sanlight q6 2 gen. Ze stażem to też bez przesady. Ogólnie to jeszcze świeżak jestem 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green to jak na swieżaka to dobrze w huj to wygląda:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Lipca 2023 @czanczanek ogromna w tym zasługa dobrej lampy i dobrego zestawu nawozów organicznych od BioTabs Jak masz czas to sobie przelec relację 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green właśnie sobie psobiam dzisiaj bo troche wolnego jest, ale nawez nie znalem tych nawozow, ja lece na biobizz, i odkad mam Lampę Mars hydro TS1000 150 w to o wiele lepiej te rośliny wyglądają i nie wyciagaja się tak bo pierwsza trzymałem na parapecie przez 3 miesiące, nie dość że kwitła prawie 8 miesięcy to jeszcze miała 150 cm hehe ale trochę z niej zebrałem:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2023 @Mr.Green jak dlugo prowadzisz wega przeważnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach