czanczanek 278 Napisano 16 Lipca 2023 Witam wszystkich, co prawda zakładałem wcześniej fotorelacje ale innej rośliny która już jest ścięta:) założyłem teraz nowy temat na którym będę was prosił o pomoc w razie czego do końca uprawy, więc proszę adminów o wyrozumiałość:) Roślinki mają 9 dzień Podlewam nawozami bio bizz 50 ml na doniczke w tym bioheaven, root juice i activera zmieszane razem Oswietlnie mars hydro ts 1000 Obecną temperatura 26,5 stopnia 65/70 wilgoc w boxie Narazie mieszaki nie chodzą bo zbiajaja mi wilgoc Pytanie jest takie czy możecie zerknąć czy tu jest wszystko ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Lipca 2023 @czanczanek wyglądają na zdrowe, ale mogłeś więcej ziemi dać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 791 Napisano 16 Lipca 2023 @czanczanek mieszający powinien chodzić zeby plecha się nie pojawiła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 16 Lipca 2023 @Tester ok to dosypie, dziekuje za wypowiedz @Monako kurcze właśnie jak włączę to wilgoc mi wypędza z boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Lipca 2023 @czanczanek nie musisz włączać mieszaka póki co ale przegrzebuj ziemię z wierzchu żeby się nie robił placek 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 16 Lipca 2023 @Mr.Green ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 17 Lipca 2023 Z liczeniem dni coś pokiełbasiłeś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 17 Lipca 2023 @Bob drzewny no wlasnie nie 😄 bo zapisałem sobie i bez kiełkowanie wyszło 9 dni 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 17 Lipca 2023 ile litrow ziemi masz w doniczkach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 17 Lipca 2023 @Hawudepiasz 1,5 l później przesadzam do 11l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 17 Lipca 2023 ciekawe ile sztuk uszkodzisz przy przesadzaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 17 Lipca 2023 Jestem bardzo ciekawy jak to pineaple wyjdzie, bo to z klimatu śrudziemnomorskiego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 22 Lipca 2023 @Hawudepiasz raczej żadnych, ostatnio tez tak robilem 🙂 @Glut78 no nie wiem właśnie, specjalnie je wziąłem zobaczymy co wyjdzie Panowie potrzebuję opini, zaczynają się liscie zawijać do środka jakiś pomysł ? Dlaczego dodam że lampa wisi 40 cm od nich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 22 Lipca 2023 8 godzin temu, czanczanek napisał: . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 23 Lipca 2023 @czanczanek na ile % odpalona lampa na tej wysokości? Jak zawijają się do środka, to przesadziłeś z temp. Jakiś płynny krzem by się przydał żeby dodawać (pomaga z temperaturą) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Lipca 2023 (edytowane) @Bob drzewny na 65% tak myslalem ze to od lampy bedzie, ale temp w boxie mam 25 st Edytowane 23 Lipca 2023 przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Lipca 2023 @czanczanek trochę bym odpuścił jej tej mocy i obserwował 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 24 Lipca 2023 @Bob drzewny Ok dam na 50 % @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 Czy one się już nadają na Trening LST ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Lipca 2023 @czanczanek myślę, że już można by było je ponaginać Ładnie wyglądają👍 Który to dzień? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach